Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Târguri și expoziții | Zootechnia - 31 ianuarie - 3 februarie 2019, Salonic, Grecia
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București, Biroul Economic și Comercial și HELEXPO - Salonic, are plăcerea să vă invite să participați, în calitate de vizitator, la Târgul Internațional de păsări și animale „Zootechnia” organizată în perioada 31 ianuarie – 3 februarie 2019, în Salonic, Grecia.

  Târgul internațional ZOOTECHNIA, aflat la cea de-a 11-a ediție, este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și sud-estul Europei și se va desfășura la Centrul Internațional HELEXPO din Salonic. Printre expozanți se numără: producători de mașini și echipament pentru zootehnie – acvacultură, produse farmaceutice, materii prime pentru animale, animale (bovine, porcine, caprine, ovine, păsări de curte etc.), mașini de ambalare, accesorii și consumabile, agenții & servicii.
  Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: http://zootechnia.helexpo.gr

  ! Important În cadrul programului «Hosted Buyer Program» sustinut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.
    Notă Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

  Costuri de organizare – 238 lei (TVA inclus)
  Termen de înscriere: 21 decembrie 2018


  Relații suplimentare privind procedura de înscriere:
  Telefon: 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro
  Persoana de contact: Cristina COROIAN, Consultant Cameral  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ