Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Acțiuni CCIAT | YOUR PERFECT PARTNER IN BELT AND ROAD BUSINESS - seminar 4 decembrie 2018
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


  SEMINAR DE AFACERI – 4 DECEMBRIE 2018, MARȚI

   

  HONG KONG: YOUR PERFECT PARTNER IN BELT AND ROAD BUSINESS


  Hong Kong Trade Development Council are plăcerea de a vă invita să participaţi la Seminar de Afaceri care va avea loc în data de 4 decembrie 2018 în Continental Hotel din Timișoara. Metodele de facilitare a comerțului și modele de afaceri din China vor fi prezentate de vorbitorul nostru de studii de caz, inițiativa „Belt and Road” şi modul în care Hong Kong-ul poate asista companiile din România - mai ales întreprinderile mici şi mijlocii - pentru a porni aşa cum trebuie şi a avea succes pe această piaţă.

  Sperăm că am reuşit să vă trezim interesul şi aşteptăm confirmarea prezenţei dvs. la acest eveniment. În cazul participării vă rugăm să completaţi formularul de înregistrare de mai jos şi transmiteţi pentru doamna Katalin Bodola. Vi se va trimite o confirmare (invitaţie personalizată) prin e-mail. Înscrierile sunt acceptate în ordine cronologică în limita locurilor disponibile din sală. Participarea este gratuită şi se va trimite o singură invitaţie pentru o firmă. Vă atragem atenţia că fără pre-înregistrare şi fără confirmare HKTDC nu puteţi lua parte la eveniment.


  Fișiere disponibile download file:


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ