Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Acțiuni CCIAT | Workshop - GO CIRCULAR - Economia circulara 26 aprilie 2018
 

   

  Workshop - GO CIRCULAR


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Centrul Național pentru Producție și Consum Durabile DENKSTATT ROMANIA (CNPCD) organizează în data de 26 aprilie 2018, între orele 14:00 – 16:30, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din P-ța Victoriei nr.3, 
  worskhop-ul:  GO CIRCULAR
   
  Economia circulară este noua strategie de afaceri care permite un consum mai rațional al materiilor prime, regândirea pe baze ecologice a produselor și serviciilor, crearea unor noi modele de afaceri sustenabile și, nu în ultimul rând, prevenirea și minimizarea pierderilor și a deșeurilor.

  Economia circulară atrage un interes semnificativ în intreaga lume, acest lucru fiind demonstrat de direcțiile strategice ale guvernelor, angajamente ale mediului de afaceri internațional și parteneriatele devotate dezvoltării sale.

  Comisia Europeană a adoptat în 2018 un nou pachet de măsuri privind economia circulară pentru a ajuta întreprinderile și consumatorii europeni să realizeze tranziția către o economie mai puternică, circulară, în care resursele sunt utilizate mai sustenabil.

  Acțiunile propuse vor contribui la „închiderea cercului” în ciclurile de viață ale produselor, la valorificarea și utilizarea la maximum a materiilor prime, produselor și deșeurilor, cu beneficii clare pentru afaceri și pentru mediu.

  Participanții la workshop vor avea ulterior posibilitatea de a-și autoevalua potențialul pentru economie circulară, bazat pe instrumentele “Circle Assessment” (https://lnkd.in/gmyHnCH) și cu suportul tehnic al experților CNPCD.

  Inițiativa este sprijinită de către Comisia Europeană ca parte a Proiectului “Stimularea economiei circulare în rândul IMM-urilor din Europa”.

  Nici o companie nu trebuie să rămână în urmă!
  Veniți să aflați cum au profitat companiile de această oportunitate!
  Lăsați-vă inspirați de noile metode inovative promovate de consultanți de top și sprijinite de către Comisia Europeană!
  Nu ratați această oportunitate!

  ***


  Informații suplimentare la tel. 0721896961, e-mail: cbadulescu@cciat.ro, Cristina Bădulescu,


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ