Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | UPDATED! / EXPO MOBILA TIMISOARA & GARDEN EXPO, CRAFT, 24-27 martie 2022
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


                                                                    

  COMUNICAT DE PRESĂ

                                                                                                                          

  EXPO MOBILA TIMIȘOARA & GARDEN EXPO 2022

  în perioada 24 - 27 martie 2022, Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş găzduiește prima ediție din acest an a EXPO MOBILA TIMIȘOARA - expoziţie dedicată industriei mobilei și GARDEN EXPO - expozitie cu vânzare de material dentro-floricol.

   

  EXPO MOBILA TIMIȘOARA reunește producători și comercianți din țară - parteneri tradiționali ai evenimentului, dar și expozanți noi din Republica Moldova, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri. De asemenea,  vor fi prezenți dezvoltatori imobiliari, constructori de case și studiouri de design interior.

   

  La standurile EXPO MOBILA TIMIȘOARA vor putea fi admirate și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii pentru bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri - canapele și fotolii, biblioteci, saltele, mobilier și uși de interior și exterior, decoraţiuni, produse de curățenie, altele. Produsele vor putea fi achiziționate pe loc sau comandate, la prețuri speciale.

   


  Totodată, o companie românească va prezenta în premieră un sistem 3D care va schița și reda mobila comandată de către clienți,  la dimensiunile și măsuratorile casei, în REALITATE VIRTUALă pentru a putea interacționa și a vedea rezultatul înainte de montare.

   


  GARDEN EXPO se desfășoară pe perimetrul exterior al Centrului Regional de Afaceri și vor fi expuse spre vânzare o mare varietate de flori de sezon, pomi fructiferi, arbori și arbuști ornamentali, conifere - alte materiale pentru amenajarea curților, grădinilor și teraselor.

   

  Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00.

   

  Intrarea este gratuită. 

   

  Informații suplimentare la:
  Tel. 0721 260 974, e-mail: roxana_bonchis@yahoo.com, Roxana Bonchiș - organizator expo.