Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Târguri și expoziții | UNIVERSUL CASEI TALE & EXPO MOBILA 19-22 mai 2016
 

   

  UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila  Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş va găzdui în perioada 19 – 22 mai 2016, cea de-a 5-a ediţie a expoziţiei naționale specializată în construcţii, mobilier, amenajări interioare și exterioare, instalații și energie - UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila.

  Manifestarea reunește peste 40 de producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare. 
  Sectorul mobilă, puternic reprezentant în expoziție, aduce în atenția publicului cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei. Vor putea fi admirate şi achiziţionate: bucătării, dormitoare, livinguri, camere pentru copii și tineret, mobilier pentru hol, biblioteci, birouri, canapele, fotolii, mese, scaune, mobilier decorativ etc.

  Dintre domeniile prezente în expoziţie, amintim:

  -Materiale şi echipamente pentru construcţii;
  -Mobilier pentru spaţii comerciale şi domestice;
  -Mobilier de grădină și spații publice;
  -Ferestre din lemn masiv sau stratificat, jaluzele;
  -Porţi, garduri, uşi de garaj;
  -Uşi de interior şi exterior din lemn, aluminiu şi PVC;
  -Structuri metalice și mobilier pentru hale industriale;
  -Sisteme și instalații de încălzire și climatizare;
  -Instalaţii sanitare și instalații electrice.

  În cadrul programului conex, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Belgrad organizează în cursul zilei de vineri, 20 mai 2016, cu începere de la ora 1100, în Sala Timiş a CRAFT, un parteneriat de afaceri România-Serbia.

  Delegația oamenilor de afaceri sârbi este formată din reprezentanți a 10 companii interesate de o colaborare de lungă durată cu parteneri din județul Timiș și din România. După prezentarea celor două camere de comerț, a potențialului economic regional și al oportunităților de colaborare bilaterală, participanții la eveniment vor asista la o informare privind “Aspecte juridice și fiscale ale transferului de terenuri construibile și/sau construcții”, susținută de RODL & Partner Romania.

  La deschiderea expoziției care va avea loc în 19 mai, la ora 1200, au fost invitați oficiali ai administrației publice locale și ai serviciilor deconcentrate din teritoriu, organisme intermediare regionale, corpul diplomatic acreditat la Timișoara, mediu academic, firme, reprezentanți ai mass media, pentru care CCIAT și partenerul principal al evenimentului   au pregătit momente și surprize inedite.   


  UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila va deveni, pentru patru zile, locul unde producători, constructori, proiectanți, arhitecţi, designeri, consultanți vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.

  ***
  Informații suplimentare la tel. 0372185261, e-mail: rbonchis@cciat.ro, Roxana Bonchiș - organizator expo.


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ