Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Topul Firmelor din Judetul Timis_Trofeul de Excelenta pentru Competitivitate Investitionala
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


                                                                                                                                                                      
                                                                                                                                                12 noiembrie 2021

  COMUNICAT DE PRESĂ

   

  Premiu de excelență pentru performanță investițională


  Investițiile reprezintă perspectiva cea mai sigură de creștere economică a unei țări. De aceea, CCIA Timiș acordă, la fiecare ediție a Topului Firmelor, un premiu de excelență pentru performanță investițională.

  Anul acesta, importanta distincție merge spre o companie care în plin an de pandemie a investit peste 150 de milioane de euro în operațiunile sale din România, o companie condusă de un om care „a reușit să transforme provocările determinate de schimbările din industrie și societate în oportunități“.  

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș acordă TROFEUL DE EXCELENȚĂ PENTRU COMPETITIVITATE INVESTIȚIONALĂ Domnului dr.Christian von Albrichsfeld, Head of Country CONTINENTAL România, în semn de recunoaștere și prețuire pentru leadership de înaltă peformanță și antreprenoriat vizionar în realizarea de investiții de succes în tehnologii inovatoare și resurse umane profesioniste, pentru implicare socială și angajament responsabil față de comunitate - orientate spre un viitor sustenabil.

  Iată câteva cifre și date relevante pentru investițiile realizate de CONTINENTAL la unitățile din Timișoara:  33 mil. euro pentru extinderea Centrului de Cercetare și Dezvoltare; 4 mil. euro în tehnologia pentru Oxidare Termică Regenerativă; 2,5 mil. euro pentru crearea propriului sistem inovativ de generare a energiei în cadrul locației automotive; investiții în îmbunătățirea proceselor de producție și implementarea strategiilor industriei 4.0; punerea în aplicare a sistemului de trigenerare la fabrica de componente electronice.

  CONTINENTAL a continuat să se implice în dezvoltarea învățământului profesional dual și a proiectelor destinate aducerii programelor universitare mai aproape de cerințele companiilor din industria automotive și IT.

  Totodată, peste 130.000 de euro reprezintă susținerea activităților de responsabilitate socială și contribuția pentru sprijinirea luptei împotriva pandemiei de coronavirus.

   

  Cea de-a 28-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri - Topul Firmelor din Județul Timiș va fi transmis live în data de 19 noiembrie, cu începere de la ora 19.00, pe posturile regionale de televiziune, pe platformele on-line și pe paginile de facebook ale partenerilor media, CCIAT și CRAFT cât și pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro.

     Informații suplimentare la tel. 0722 503 138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic - consilier Relații Publice.