Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Acțiuni CCIAT | TÂRGUL TRANSFRONTALIER DE JOB-URI 23-24 octombrie 2017 Kikinda, Serbia
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, împreună cu Camera de Comerț și Industrie a Serbiei prin Camera Regională din Districtul de Nord al Banatului Kikinda și Primăria Orașului Kikinda, vă invită să participați la:

  TÂRGUL TRANSFRONTALIER DE JOB-URI
  23-24 octombrie 2017
  Kikinda, Serbia


  Companii și entități din județul Timiș interesate de a angaja personal din Republica Serbia sunt așteptate să participe la primul târg de job-uri organizat în cadrul proiectului LaborNet - Rețea pentru mobilitatea forței de muncă în zona transfrontalieră. Târgul se va desfășura in data de 24 octombrie a.c., la Kikinda. Cu o zi înainte de desfășurarea târgului, delegația din România este invitată să participe la Conferința pentru crearea Rețelei Labor-Net.
  Proiectul finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia vizează îmbunătățirea potențialului zonei pentru a asigura o creștere favorabilă incluziunii, a facilita accesul pe piața forței de muncă și a spori oportunitățile de angajare  în zona transfrontalieră.

  Participarea companiilor românești este gratuită în limita locurilor disponibile.

  Detalii suplimentare şi înscrieri: tel.: 0372/185251, e-mail: cculda@cciat.ro, dna Cătălina CULDA.

   


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ