Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Acțiuni CCIAT | Seminar - IT&C meets Automotive, 30 mai 2016
 

   

  Promovarea și creșterea vizibilității industriei IT&C
  ARIES Timișoara și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în data de 30 mai 2016, ora 10:00, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piața Victoriei nr. 3, un seminar dedicat promovării și creșterii vizibilității industriei IT&C în rândul investitorilor străini și al exportatorilor,  sub genericul:

  IT&C meets Automotive

  Evenimentul este prilejuit de demararea Proiectului “Luna și Industria”, lansat de echipa InvestRomania – instituție guvernamentală ce are scopul de a atrage şi de a facilita investiţiile străine directe în România. Instituţia are atribuţii în coordonarea, monitorizarea şi aplicarea politicii Guvernului la nivel naţional în domeniul promovării, marketing-ului, atragerii şi implementării investiţiilor străine.

  Seminarul se dorește a fi un excelent prilej de constituire a unei platforme de dialog în domeniul industriei IT&C și auto - sinergiile dintre cele 2 sectoare – integrare pe orizontală a industriei IT & C – „conceptul de „Industry 4.0” în industria auto.

  Vor fi prezenți jucători relevanți din industria IT&C și Auto, autorități publice, universități, agenții de dezvoltare regională și start-up-uri.

  Invitat special este Domnul Manuel COSTESCU – Secretar de Stat în Ministerul Economiei,  Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri – InvestRomania,  care va aborda teme precum: Integrarea IT&C în industrii cu potențial de creștere, Planul Comisiei Juncker de stimulare a investițiilor, Programul-cadru pentru cercetare și inovare al Uniunii Europene - H2020.

  Informatii suplimentare la tel. 0372185285, e-mail: akormany@cciat.ro, Ana Maria Kormany – consultant cameral DRE.


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ