Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Acțiuni CCIAT | Misiune economica multisectoriala in EMIRATELE ARABE UNITE 24 februarie-2 martie 2020
 

   

  Misiune economica multisectoriala in EMIRATELE ARABE UNITE


  Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis va face cunoscuta oportunitatea de a lua parte la misiunea economica multisectoriala in EMIRATELE ARABE UNITE, organizata in perioada 24 februarie – 2 martie 2020.

  In cadrul misiunii economice vor fi organizate intalniri de afaceri in functie de interesul participantilor la misiune. Obiectivul major al acestei misiuni este intensificarea relatiilor comercial-economice romano-arabe, identificarea noilor posibilitati de afaceri, stabilirea contactelor directe de colaborare reciproc avantajoase cu oameni de afaceri arabi.

  Costul participarii la misiunea economica este 905 euro pentru membri CCIAT si include:
  -        Bilet avion  Budapesta-Dubai-Budapesta,
  -        Cazare 7 nopti la Hotel Tryp by Wyndham Dubai 4*
  -        Asistenta din partea CCIAT pe perioada desfasurarii misiunii

  Este important de cunoscut faptul ca, datorita cresterii pretului biletului de avion, costul deplasarii creste functie de data confirmarii si rezervarii biletului.
   
  Va rugam ca pana cel tarziu la data de 29 noiembrie 2019 sa ne transmiteti confirmarea intentiei dumneavoastra de participare la misiunea economica, in atentia dnei Stana Stoianv, contact 0372 185 242 sau 0372 185 285, e-mail: sstoianov@cciat.ro.

  Ulterior inscrierii dvs., veti primi toate informatiile utile referitoare la documentele necesare pentru participarea la misiune, precum si contul CCIAT pentru achitarea pachetului de servicii.

  In speranta ca aceasta actiune va raspunde interesului dvs., referitor la diversificarea oportunitatilor de afaceri, va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare.