Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Acțiuni CCIAT | Misiune economica - Israel - 12-16 martie 2019
 

   

  Punți economice între România și Israel  Nazareth, Bethlehem și Ierusalim sunt destinaţiile propuse pentru oamenii de afaceri timișeni care doresc să participe la misiunea economică în Israel  care va avea loc în perioada 12 – 16 martie 2019, în organizarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.
  Necesitatea consolidării, dezvoltării și diversificării în continuare a relațiilor economice cu țări din afara UE constituie o importantă direcție de acțiune din strategia CCIA Timiș.
  Israelul are o economie modernă, diversificată și continuu ascendentă, cu un sector high-tech crescând rapid în pondere și importanță. Industria, infrastructura, IT&C, energia regenerabilă, domeniul imobiliar, sectorul medical, comerțul, agricultura, turismul, dar și învățământul, inovarea și cercetarea – sunt doar câteva dintre sectoarele care oferă oportunități de afaceri bilaterale viabile.
  În acest context, programul profesional cuprinde participarea la o sesiune business-to-business la Camera de Comerț din Bethlehem/Ierusalim. Contactele directe cu firme israeliene vor fi funcție de interesul manifestat şi de profilul firmelor care compun delegaţia.
  Costul participării la misiunea economică este:
  -    595 euro / pers. pentru firmele membre ale CCIA Timiș
  -    595 euro + TVA /pers. pentru firmele nemembre
  Data limită de înscriere: 30 ianuarie 2019
  Tariful include:
  -Bilet de avion + taxă aeroport/securitate Timișoara – Tel Aviv – Timișoara;
  -Transport cu autocar de lux în Israel;
  -Bagaj de mână 10 kg. (55x40x23 cm);
  -Transfer aeroport – hotel – aeroport;
  -4 nopți cazare loc în cameră dublă: 1 noapte în Tiberias / Nazareth + 3 nopți în Bethehem;
  -Demipensiune mic dejun + cină;
  -Transferuri și intrări la obiectivele menționate (vezi Program anexat);
  -Ghid licențiat de limba română pe toată durata programului și însoțitor grup;
  -Asistență CCIAT pe parcursul programului profesional.
  Tariful NU include: Asigurarea medicală (39 lei/pers.); Supliment la camera SGL, la cerere; Bagaj de cală 20 kg. (aprox. 105 euro);Alte taxe specifice regiunii.
  IMPORTANT: Pașaportul trebuie să fie valabil minimum 6 luni de la întoarcerea în țară! 

   
  Detalii privind programul detaliat și înscrieri de participare la tel. 0722503138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic - Consilier Relații Publice.