Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Acțiuni CCIAT | Misiune Economică Zrenjanin - 25-27 august 2016 INOCOOP
 

   

  TÂRGUL DE INOVAŢII, COOPERARE ŞI ANTREPRENORIAT INOCOOP
  Firmele timișene sunt invitate la INOCOOP Zrenjanin  
  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 25 - 27 august 2016, o misiune economică la Zrenjanin (Serbia), cu ocazia celei de-a XVII-a ediţii a TÂRGULUI DE INOVAŢII, COOPERARE ŞI ANTREPRENORIAT INOCOOP.

  Păstrând tradiția ultimilor ani, târgul se adresează producătorilor din toate domeniile de activitate, obiectivul principal fiind promovarea producţiei profitabile, a inovaţiilor şi cooperării, dezvoltarea antreprenoriatului, cu prioritate a întreprindelor mici şi mijlocii, cât şi dezvoltarea interregională şi transfrontalieră.

  Manifestarea expozițională este organizată de Camera Regională Economică Zrenjanin, Asociația Generală a Întreprinzătorilor din Zrenjanin şi Centrul Turistic al Oraşului Zrenjanin și oferă posibilitatea de a crea noi contacte de afaceri cu posibili furnizori și clienți și de a participa la evenimentele conexe organizate în cadrul expoziției: conferințe, seminarii, mese rotunde. 

  Organizatorii oferă firmelor timișene posibilitatea de a-și expune produsele într-un stand colectiv GRATUIT cât și alte facilități legate de transport și cazare.

  Informaţii suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0372.185.285, e-mail: sstoianov@cciat.ro, Stana STOIANOV – referent specialitate CCIAT.


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ