Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Proiecte | SIA VEST- Suport pentru Inițiative Antreprenoriale | CCIAT prezinta poveștile de succes ale firmelor înființate prin Proiectul SIA VEST | Interviuri cu beneficiarii finanțării nerambursabile - Camelia VĂRZARU / Timișoara
 

   

  Camelia VĂRZARU / Timișoara  Poveștile de succes ale firmelor înființate prin Proiectul SIA VEST merg mai departe
  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener lider al Proiectului „SIA VEST - Suport pentru Inițiative Antreprenoriale”, continuă să sprijine și să monitorizeze activitatea start-up-urilor înființate în cadrul Proiectului.

  Prezentăm cititorilor interviul cu încă unul din beneficiarii finanțării nerambursabile, care de la începerea  activității și primirea primei tranșe de finanțare a reușit să îndeplinească cu succes indicatorii din planul de afaceri selectat.      

  Camelia VĂRZARU / Timișoara
  „Creativitatea se naște atunci când încerci să infuzezi în lume puțină frumusețe. „Drag de flori” s-a născut dintr-o imaginație care abundă de culori și parfum și umple încăperea cu prospețimea delicată a florilor.
  Un buchet mic, un cadou făcut cu drag sau un eveniment special – toate pot primi o însemnătate unică și plină de emoție. Clienții noștri sunt beneveniți să ne introducă în imaginația lor. Ne lăsăm ghidați de ideile și de personalitatea fiecăruia și de ceea ce ar vrea să simtă. Design-ul floral este felul nostru de a dărui un cadou, de la natura adaptat evenimentului tău”, spune Camelia VĂRZARU, asociat unic și administrator al societății PETALE CREATIVE SRL (https://dragdeflori.ro/)

  După autorizarea activității și semnarea contractelor de subvenție, firmele au început implementarea planurilor de afaceri selectate spre finanțare. Cele 24 de firme au un număr total de 59 de angajați, iar valoarea totală a subvențiilor primite este de 3.496.143,01 lei (740.708,26 euro).

  Reamintim că Proiectul SIA VEST - Suport pentru Inițiative Antreprenoriale, derulat de CCIA Timiş în parteneriat cu S.C. GAPA S.R.L., se adresează persoanelor cu domiciliul în unul din cele patru județețe ale Regiunii Vest care intenționează să înființeze o afacere nonagricolă în mediul urban.
  Proiectul vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă prin crearea și sprijinirea dezvoltării de noi afaceri în Regiunea Vest care să conducă la crearea de noi joburi.

   Finanțarea este NERAMBURSABILĂ în proporție de  100% !

  Informații suplimentare la tel. 0732-185.282, e-mail: dbuzatu@cciat.ro, Daiana Mirela BUZATU - Manager de proiect.

  ***


  Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020