Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Proiecte | PROIECTE INCHEIATE | InNOvators Network for SustainaBLE Ideas in the Agro-Food Sector
 

 

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis va invita la inscrierea gratuita a entitatii dumneavoastra pe platforma de promovare NOBLE IDEAS, in cadrul proiectului cu titlul: Young InNOvators Network for SustainaBLE Ideas in the Agro-Food Sector, acronym NO-BLE Ideas.
Proiectul a fost finantat prin Programul Transnational de Cooperare Sud Estul Europei si a reprezentat un parteneriat intre 13 parteneri din 7 tari ale Sud-Estul Europei: Italia, Bulgaria, Ungaria, Romania, Slovenia, Serbia si Albania.
Obiectivul general al platformei on-line este reprezentat de constientizarea rezultatelor cercetarilor tinerilor inovatori, favorizand astfel legaturile create intre cererea si oferta pe piata cercetarii si inovarii, pentru sustenabilitatea sectorului agro-food din aria de acoperire a Sud-Estului Europei.
Grupul tinta vizat este reprezentat de universitati, centre de cercetare, institutii de stiinta, institutii de inalta educatie, agentii locale si regionale focusate pe tehnologii si inovare, autoritati locale, regionale si nationale dar si de cei care activeaza in sectorul privat.

Va invitatam asadar sa ne trimiteti intentia dumneavoastra asupra inscrierii gratuite pe platforma www.network.nobleideas.eu, urmand sa primiti detaliile necesare acestei inregistrari.


Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:
Mirea Catalin- manager de proiect
CCIAT
Telefon: 0751 024 065


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ