Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Târguri și expoziții | INFACOMA-AQUATHERM, 8 - 11 februarie 2019, Atena, Grecia
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Republicii Elene la București, Biroul Economic și Comercial, are plăcerea să vă invite să participați, în calitate de vizitator, la Târgul Internațional „INFACOMA” și la târgul Internațional “AQUATHERM”, organizate în perioada 8 - 11 februarie 2019, în Atena, Grecia.

         
  Târgul Internațional INFACOMA (http://infacoma.helexpo.gr/en), aflat la cea de-a 36-a ediție, este cel mai mare târg din domeniul construcțiilor organizat în Balcani și sud-estul Europei și se va desfășura la Centrul Internațional MEC din Atena. Expoziția este destinată: materialelor de construcție, izolații, profiluri pentru uși și ferestre, obiecte sanitare, lucrări preconstrucție și tehnologie.
          Același centru expozițional găzduiește în paralel și Târgul Internațional „AQUATHERM” (http://aquatherm.helexpo.gr) destinat zonelor de încălzire profesională, industrială și de uz casnic, aer condiționat și ventilație, managementul apei, alimentare cu apă și canalizare, gestionarea energiei și echipamente generale pentru facilități de spa, saune și piscine.

  ! Important ! În cadrul programului «Hosted Buyer Program»  sustinut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.
                    
  Notă Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi  rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

  Costuri de organizare – 238 lei (TVA inclus)
  Termen de înscriere: 21 decembrie 2018


  Relații suplimentare privind procedura de înscriere:
  Telefon: 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro
  Persoana de contact: Cristina COROIAN  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ