Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Acțiuni CCIAT | HOSPITALITY REAL ESTATE - 22 iunie 2016
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș  Va invitam sa participati la singurul eveniment dedicat exclusiv piatei imobiliare hoteliere, la editia speciala dedicată Litoralului și Deltei Dunării, gazduita de Centrul de Conferinte Zenith din Mamaia.

  Expo-conferinta este gandita ca un cadru coerent de promovare a proprietatilor hoteliere aflate la vanzare sau care cauta parteneriate, de prezentare a investitiilor in curs care mai au nevoie de finantare, sau a proiectelor care cauta confirmare si investitori. Evenimentul este o oportunitate de a cunoaste si dialoga cu proprietari, dezvoltatori, finantatori, proiectanti, consultanti, operatori, bancheri și autoritati.

  Evenimentul este dedicat comunicarii libere si eficiente intre interlocutori interesati de acest domeniu, schimbului de informatii corecte si profesionale privind proprietati, investitii, proiecte si valori, precum si tranzactiilor avantajoase si oneste pe piata imobiliara hoteliera.

  Vezi detalii mai jos

  Fișiere disponibile download file:


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ