Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Acțiuni CCIAT | ELITE Business Club Timisoara 29 octombrie 2019
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


  Nu prezicem viitorul, însă știm că pe 29 octombrie 2019, de la ora 17:00, sala CEDO a sediului CCIAT din Timișoara va fi plină de femei antreprenor ambițioase, puternice și care își doresc să treacă la următorul nivel.

  Pentru că acolo are loc ELITE Business Club-un eveniment de networking pentru femei antreprenor și nu numai, unde speakeri excepționali vin să împartă din experiența lor.Imaginează-ți cum ar fi să faci networking cu antreprenorii din oraș în doar 2 ore.


  Sună ca o fantezie?

  Ei bine, la evenimentul ELITE Business Club Timisoara chiar se întâmplă asta!

  Strângem toți antreprenorii din oraș dornici de creștere și le oferim oportunitatea de a asculta poveștile unor speakeri de excepție, lideri în domeniul lor.

  De ce să participi?

  Pe lângă faptul că vei afla noutățile din domeniul antreprenorial, în cadrul evenimentului vei avea ocazia de a interacționa cu oameni exact ca tine, care te înțeleg, au trecut prin probleme și situații similare și cu care poți discuta liber.

  •    Cum conduc femeile?
  •    Cum vedem dezvoltarea antreprenoriatului feminin în România?
  •    Cum ar fi săte afli cu un pas înaintea altor antreprenori?
  •    Care sunt cele mai importante probleme pe care le invocă femeile antreprenor?

  Conform unui studiu realizat de Mastercard Index of Women Entrepreneurs, cea mai mare provocare a femeilor antreprenor o reprezintă lipsa de finanțare pentru a începe și dezvolta un business. Din acest motiv, Elite Business Women, cel mai mare club de afaceri feminin din România, cu peste 10.000 de membre, a lansat anul acesta primul fond de investiţii dedicat exclusiv femeilor –Elite Business Women Investment Fund. Proiectul este unul autentic şi atipic, având la bază conceptul de“marketing prin afiliere”. La Elite Business Club Timisoara prezentăm modele de femei antreprenor de succes și solutiile găsite pentru a continua dar si programul definantare EBWIF.

  Ce este Elite Business Club?

  Este un eveniment care aduce împreună oameni pasionați de antreprenoriat, dornici să împărtășească din experiențele lor de business. La Elite Business Club îți poți promova și crește afacerea cunoscând potențiali parteneri sau clienți și poți învăța direct de la specialiștii de business, invitați în calitate de speakeri.

  Cui se adresează Elite Business Club?
  • antreprenori
  • manageri și reprezentanți ai întreprinderilor mici și mijlocii
  • freelanceri,consultanți,consilieri,coach
  • autori și speakeri
  • specialiști în afaceri
  • oameni de business care au ca target antreprenorii
  Linkul de înscriere este deschis celor interesați: https://ebw.business/elite-business-club-timisoara/

  Informații suplimentare de la Ambasadorii ELITE Business Women:
  Mihaela Plescan -mihaela.plescan@ebw.business
  Loredana Trocan -loredana.trocan@ebw.business
  Maria Tanasa -maria.tanasa@ebw.business
  *Pregătește-ți de acum cărțile de vizită -te așteaptă oameni minunați și multe surprize!