Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Târguri și expoziții | DETROP-OENOS, 2-4 martie 2019, Salonic Grecia
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București, Biroul Economic și Comercial și HELEXPO – Salonic, are plăcerea să vă invite să participați, în calitate de vizitator, la Târgul Internațional pentru Industria Alimentară „DETROP-OENOS”, în perioada 2 – 4 martie 2019, în Salonic, Grecia.

  Târgul internațional DETROP (produse alimentare, băuturi, echipamente și ambalarea produselor alimentare), aflat la cea de-a 28-a ediție a devenit unul dintre cele mai reprezentative evenimente de acest gen din Balcani și sud-estul Europei. Târgul se va desfășura la Centrul Internațional HELEXPO din Salonic - concomitent cu Târgul Internațional de vinuri OENOS ajuns în acest an la cea de-a 7-a ediție. 
  Mai multe informații despre expoziții și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web:  https://detrop.helexpo.gr/en


  !Important! În cadrul programului «Hosted Buyer Program»
  sustinut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de
  produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate
  pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și
  transport cu avionul,pentru un reprezentant al firmei participante.

  Notă: Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

  Costuri de organizare – 238 lei (TVA inclus)
  Termen de înscriere: 21 decembrie 2018


  Relații suplimentare privind procedura de înscriere:
  Telefon: 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro
  Persoana de contact: Cristina COROIAN, Consultant Cameral
  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ