Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Acțiuni CCIAT | Conferinta Produse si servicii pentru IMM-uri
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș  Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si UniCredit Bank, organizeaza conferinta Produse si servicii pentru IMM-uri.

  UniCredit Bank isi continua strategia de sprijinire a intreprinderilor mici, mijlocii si mid-caps din Romania prin acordarea de facilitati in baza acordului semnat cu Fondul European de Investitii (FEI), prin Programul de Garantare pentru IMM-uri InnovFin, un program care are ca obiectiv facilitarea accesului la finantare pentru intreprinderile inovatoare.
  Aceasta tranzactie este sprijinita prin contributia financiara a Uniunii Europene sub programul Orizont 2020, Programul-Cadru al Uniunii Europene pentru Cercetare si Inovare si prin Fondul European pentru Investitii Strategice (FEIS), pilonul central al Planului de Investitii pentru Europa (Investment Plan for Europe).
  Programul ofera IMM-urilor si intreprinderilor mid-caps (societati cu pana la 499 de angajati) o garantie de 50% pentru creditele cu valori intre 25.000 de euro si 2,5 milioane euro pentru cheltuieli curente sau investitii, cu maturitati de pana la 10 ani. Pentru a avea acces la aceasta facilitate, companiile vor achita un comision de garantare intre 0,25% si 0.40% p.a. raportat la valoarea creditului contractat si vor beneficia de o reducere de dobanda care se va acorda in functie de caracteristicile imprumutului. UniCredit, prin subsidiarele sale, ofera astfel o finantare suplimentara de 160 de milioane de euro companiilor inovatoare din Romania, Bulgaria, Ungaria, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Republica Ceha, Slovacia si Serbia.       

  Data desfasurarii conferintei:
  14 iunie 2018, 11:00 – 13:00

  Locul desfasurarii:
  Sala C.E.D.O. din cadrul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, Piata Victoriei nr.3 (etaj I), Timisoara


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ