Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Proiecte | SIA VEST- Suport pentru Inițiative Antreprenoriale | Comunicat de presa - Proiectul SIA VEST continua - 8 august 2020
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


  În calitate de partener lider al Proiectului  SIA VEST - Suport pentru Inițiative Antreprenoriale , Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș continuă să sprijine și să monitorizeze activitatea celor 23 de start-up-uri înființate în cadrul proiectului, beneficiare ale finanțării nerambursabile. 

  În ciuda dificultăților întâmpinate în contextul situației generate de noul coronavirus, după primirea ultimei tranșe a subvenției, acestea au reușit să deruleze cu succes activitățile și să mențină numărul de angajați, conform indicatorilor asumați  prin planurile de afaceri.

  În această perioadă, eforturile CCIA Timiș s-au concentrat cu prioritate asupra susținerii și îndrumării acestor firme aflate la început de drum, prin măsuri menite să atenueze impactul socio-economic provocat de pandemie și să faciliteze revenirea la normalitate.

  Cele 23 de firme activează în următoarele domenii: IT&C, înregistrări audio-video, producție cinematografică, editare-tipărire, activități fotografice, producție de mobilier, procesare sucuri naturale, restaurante, comerț, consultanță în afaceri, organizare evenimente, servicii de coafură, construcții.
   
  Reamintim că Proiectul SIA VEST - Suport pentru Inițiative Antreprenoriale (Cod My Smis: 105255) este derulat de CCIA Timiş în parteneriat cu S.C. GAPA S.R.L. și vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă prin crearea și sprijinirea dezvoltării de noi afaceri în Regiunea Vest care să conducă la crearea de noi joburi. Grupul țintă este format din persoane care doresc să înființeze o afacere nonagricolă în mediul urban și care au domiciliul în unul din cele patru județe ale Regiunii Vest.
        

  ***  Informații suplimentare la tel. 0732-185.282, e-mail: dbuzatu@cciat.ro, Daiana Mirela BUZATU - Manager de proiect.