Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Comunicat de presa - Blănuri la preț redus la expoziția deschisă la CRAFT
 

   

  Blănuri la preț redus la expoziția deschisă la CRAFT


  Toamna își intră în drepturi, iar garderoba trebuie înnoită cu haine noi.

  E timpul să vă gândiți deja la sezonul rece și să prindeți ultimele promoții la produsele din blană naturală.

  Luni, 9 septembrie 2019, ora 14.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș (parter), se va deschide expoziția permanentă cu vânzare, acolo unde Carolina Design, firma producătoare de haine de blană naturală va expune noua colecție.

  În ziua deschiderii, toate produsele vor beneficia de o reducere de 25% din prețul de vară. “O haină de blană este piesa de rezistență din garderoba unei femei, fiind o investiție pentru întreaga viață, tocmai de aceea ne-am gândit ca acum, înainte de începerea sezonului să oferim reduceri pentru doamnele care își doresc să facă o astfel de achiziție”, au declarat reprezentanții firmei Carolina Design.

  Expoziția va fi deschisă publicului larg zilnic de luni până vineri, de la orele 9 pâna la 17. Totodată, va fi deschisă și în perioada în care vor fi organizate târguri sau alte expoziții, chiar dacă au loc sâmbăta și duminica.

  Colecțiile Carolina Design sunt apreciate de cele mai importante vedete din România, dar și de nume mari din străinătate, fiind considerat un producător de top al celor mai rafinate haine de blană.


  Informații suplimentare la tel. 0764.158.758.