Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Campanii de informare pentru tineri antreprenori START SMART - STIMULAREA SPIRITULUI ANTREPRENORIAL ÎN RÂNDUL TINERILOR DIN REGIUNEA DE VEST
 

   

  Campanii de informare pentru tineri antreprenori  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în calitate de partener și Universitatea de Vest Timișoara, partener coordonator, invită persoanele interesate să ia parte la campaniile de informare derulate în cadrul Proiectului:

  „START SMART - STIMULAREA SPIRITULUI ANTREPRENORIAL ÎN RÂNDUL TINERILOR DIN REGIUNEA DE VEST”
  POCU/82/3/7/104255
  Activitățile proiectului urmăresc crearea și dezvoltarea a 36 de afaceri cu potențial ridicat în materie de autosustenabilitate și dezvoltare, în cele 4 județe din aria de acoperire, din care minim 2 în fiecare județ, asigurând pe această cale ocuparea antreprenorilor, dar și crearea de locuri de muncă pentru populația locală.
  Proiectul se adresează unui grup țintă de 300 de persoane care intenționează să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban și au reședința în Regiunea Vest, mai exact studenților/persoanelor inactive din categoria 18 – 25 de ani, dar și angajaților din județele Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara și Arad.
  Campaniile de informare au ca scop furnizarea de informații cu privire la metodologia de selecție a persoanelor din grupul țintă care doresc să își dezvolte competențele antreprenoriale, urmând ca mai apoi să își înființeze propria afacere.
  Sesiunile de informare privind selecția persoanelor și înregistarea în grupul țintă se vor desfășura la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Bdul. Eroilor de la Tisa nr. 22, până la începutul lunii septembrie a acestui an.
  La finalul acestora, participanții vor avea posibilitatea de a se înscrie la activitățile proiectului – cursuri de antreprenoriat și concurs de planuri de afaceri în vederea obținerii finanțării.
  Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

  ***  Informații suplimentare la tel. 0372-185-285, e-mail: ccoroian@cciat.ro sau la sediul CCIAT din P-ța Victoriei nr.3, et. I. Persoană de contact: Cristina Coroian, expert informare.


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ