Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Comunicate | 24 martie 2015 - Universul Casei Tale 7-10 mai 2015
 

   

  UNIVERSUL CASEI TALE 7 – 10 mai 2015
  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în perioada 7 – 10 mai 2015, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, cea de-a patra ediţie a expoziţiei internaţionale specializată în construcţii, amenajări interioare și exterioare, mobilier, instalații și energie - UNIVERSUL CASEI TALE.
  Manifestarea reunește producători, distribuitori, în marea lor majoritate reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, dar şi din străinătate, care vor întâmpina, pe perioada celor patru zile de expoziţie, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, amenajarea şi mobilarea spaţiilor interioare şi exterioare. 
  Dintre domeniile care vor fi prezente în expoziţie, amintim: materiale şi echipamente pentru construcţii; ferestre din lemn masiv sau stratificat, jaluzele; uşi de interior şi exterior din lemn, aluminiu şi PVC; Pavaje; Sisteme de climatizare; Instalaţii sanitare; Instalații electrice; Mobilier; Garduri; Mobilier de grădină; Flori şi aranjamente florale. 
  Ediţia din acest an aduce un număr important de expozanţi din domeniul amenajărilor interioare şi exterioare, din domeniul mobilării spaţiilor comerciale şi domestice. În acest sens, vor putea fi admirate şi achiziționate: bucătării, dormitoare, camere de zi, canapele, mese, scaune, biblioteci, birouri, uşi de interior, accesorii şi decoraţiuni. Firmele din domeniul mobilei vor prezenta, în premieră la UNIVERSUL CASEI TALE, gama PREMIUM de mobilier de lux.
  Pentru publicul profesionist, CCIAT organizează în data de  8 mai 2015, cu începere de la ora 1100, în Sala Europa a CRAFT, simpozionul cu tema ”Planul Urbanistic General. Eficiență și Reabilitare. ORIZONT 2020", dedicat promovării și prezentării unor subiecte de interes privind viziunea autorităților asupra Planului Urbanistic General, reducerea consumului de energie și eficiența energetică.
  Au fost invitați să susțină prelegeri specialiști de renume, reprezentanți ai Ordinului Arhitecților din România, ai Asociaţiei Producătorilor de Materiale pentru Construcţii din România, ai direcțiilor de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara și Consiliului Județean Timiș, cadre universitare de la facultățile de profil ale Universității Politehnica Timișoara.
  Evenimentul constituie un bun prilej de a face un schimb util și eficient de idei și informații, pentru specialiști și firme, arhitecți, antreprenori, producători de materiale de construcții și instalații, producători de mobilier, auditori energetici, reprezentanți ai serviciilor deconcentratre din domeniu.
  UNIVERSUL CASEI TALE va fi locul unde firmele vor face demonstraţii practice, vor oferi consiliere şi proiectare la faţa locului, iar arhitecţi, designeri, proiectanți şi finanţişti vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.
  Vizitarea expoziției și participarea la simpozion sunt gratuite.
  Orar: De joi până sâmbătă, în intervalul orar 11:00 – 19:00, iar duminică, între orele 11:00 - 18:00.
  ###
  Informaţii suplimentare la tel. 0722-503138, rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier Relații Publice.


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ