Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Acțiuni CCIAT | West Trade Construction, edititi I, 28 februarie - 3 martie 2023, Centrul Regional de Afaceri Timisoara
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș  West Trade Construction - ediția cu numărul 1 începe la Timișoara pe 28 februarie 2023

  West Trade Construction este un eveniment dedicat în primul rând specialiștilor din domeniul construcțiilor și al domeniilor conexe ce își propune să reunească ideile bune, progresul și știința cu cei dispuși să acționeze acum pentru un viitor mai bun.
  Prima ediție centrată pe tema sustenabilității în construcții are loc la Timișoara în perioada 28 februarie – 2 martie 2023 în incinta Centrului Regional de Afaceri Timișoara.

  Evenimentul include o parte expozițională unde companii din domeniu vor prezenta ultimele tehnologii si resurse sustenabile pe parcursul celor trei zile, precum și o serie de discuții si workshopuri ce vin în întampinarea profesioniștilor cu informație corectă, de actualitate și modele de bună practică.

  Specialiști din management, arhitecți, antreprenori, ingineri structuriști, designeri, dezvoltatori, specialiști în distribuție, contractori, firme de consultanță și factori decizionali din administrația locală și regională vin laolaltă să discute viitorul României în materie de sustenabilitate în construcții. Evenimentul este deschis tuturor celor interesați în zilele de 28 februarie, 1 si 2 martie între orele 14:00 și 19:00. Intrarea este liberă pentru publicul larg.
  Detalii complete pe: https://wtconstruction.ro/