Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Forum de Afaceri România - Turcia
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș
  Stimate Doamne / Stimati Domni,


  Sub sloganul „Șansa ta la un parteneriat internațional”,  avem deosebita plăcere de a vă invita la:

  FORUMUL DE AFACERI ON-LINE ROMÂNIA - TURCIA


  În parteneriat cu Ambasada României la Ankara, vă propunem o întâlnire „virtuală“ cu firme din Turcia care și-au exprimat interesul de a colabora cu firme timișene, în variate sectoare de activitate și sub diferite forme: subcontractare, producție în sistem lohn, asociere mixtă, import-export, distribuție și/sau comercializare, achiziționare de echipamente, altele.

   Forumul are ca principal obiectiv promovarea schimburilor comerciale între România și Republica Turcia și de aceea o importanță deosebită va fi acordată sesiunii de „match-making” între companiile participante din cele două țări, sub forma unor paneluri distincte, în funcție de domeniul de activitate.

           Domeniile de activitate pe care se vor centra întâlnirile B2B vor fi: agricultură, industrie (materiale plastice, mobilier, design și decorațiuni interioare), materiale de construcție, industria automotive (anvelope, componente electrice) și industria textilă (materiale, producție de îmbrăcăminte).

  Participarea la eveniment este gratuită.
  Înregistrarea la eveniment se face completând formularul de participare pe care il regasiti in anexa.

  Termenul limită pentru transmiterea confirmărilor este data 7 mai 2021 – astfel încât reprezentanții Ambasadei României în Turcia și Camera de Comerț din regiunea Antalya să poată identifica partenerii de afaceri potriviți.

  Forumul de Afaceri și întâlnirile B2B se va desfășura în limba engleză pe platforma ZOOM a CCIAT la începutul lunii iunie. Ulterior transmiterii talonului de înregistrare, veți primi link-ul pentru conectarea la evenimentul on-line.

  Informații suplimentare la tel. 0372 185 285, e-mail: office@cciat.ro sau ccoroian@cciat.ro.

  Persoană de contact: Cristina COROIAN – Consultant Cameral.  Fișiere disponibile download file: