Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Acțiuni CCIAT | Firmele timișene, invitate ca vizitatori la FRESKON Salonic 2023
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș  Firmele timișene, invitate ca vizitatori la FRESKON Salonic 2023

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Republicii Elene la București - Biroul Economic și Comercial și al HELEXPO Salonic, invită companiile timișene să participe în calitate de vizitatori la Expoziția Internațională de Fructe și Legume Proaspete „Freskon 2023”, organizată în perioada 23 - 25 aprilie 2023, la Salonic, Grecia.

  Freskon este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și sud-estul Europei și se va desfășura la Centrul Internațional HELEXPO din Salonic. Printre companiile participante se numără cooperative, exportatori și importatori de fructe&legume, mașini de ambalare, lanțuri de supermaket, servicii conexe.


  Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: http://freskon.helexpo.gr


  Evenimentul are loc în cadrul «Hosted Buyers Program» susținut de Guvernul Elen, prin care companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum: gratuitate pentru cazare (2 sau 3 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul pentru un reprezentant al firmei participante, precum și organizarea întâlnirilor B2B în cadrul expoziției.

  Biroul Economic și Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

  Costuri de organizare:
  • 150 lei + TVA (pentru companiile membre ale CCIAT)
  • 300 lei + TVA (pentru companiile care nu sunt membre).

  Termen de înscriere:  3 martie 2023

  Relații suplimentare privind procedura de înscriere:
  Telefon: 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro.

  Persoană de contact: Cristina COROIAN, Director Cabinet.