Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Acțiuni CCIAT | FORUM INTERNAȚIONAL DE AFACERI România-Turcia-Germania-Italia-Polonia-Serbia-Bosnia și Herțegovina
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș



  FORUM INTERNAȚIONAL DE AFACERI


  România-Turcia-Germania-Italia-Polonia-Serbia-Bosnia și Herțegovina
  Timișoara, 9 – 10 mai 2024
  Să conectăm Europa prin afaceri sustenabile

     Vă invităm să fiți prezenți la cel mai mare eveniment de business din sistemul cameral românesc și european - Forumul Internațional de Afaceri.
     
     Evenimentul va crea un spațiu de networking ale cărui obiective urmăresc stimularea și valorificarea inițiativelor de afaceri intraeuropene, într-un context de creștere economică și deschidere către investiții și proiecte intra europene.  

     Vor avea loc întâlniri B2B organizate pe țări care vor oferi posibilitatea de a purta discuții aplicate cu potențiali parteneri de afaceri. Sectoarele economice vizate sunt: energie, agricultură și industrie alimentară, IT&C, mobilă, industrie, altele.

     La Forum vor participa companii reprezentative din Județul Timiș și din România, Turcia, Germania, Italia, Polonia, Serbia și Bosnia și Herțegovina, președinți de camere de comerț, diplomați, oficiali guvernamentali.  

        Avem convingerea că Forumul Internațional de Afaceri va genera oportunități viabile de diversificare a portofoliului de parteneri al companiei Dvs. și de extindere pe noi piețe internaționale.



  Participarea companiilor este gratuită.
  Termen limită de înregistrare: 12 aprilie 2024
  Limba oficială a evenimentului este engleza.

  Înscrieri de participare și informații la tel. (+40) 372 185 285, e-mail: office@cciat.ro.




  Click agenda