Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Comunicat de presa - Premii speciale la Topul Firmelor din Județul Timiș
 

   

  Premii speciale la Topul Firmelor din Județul Timiș  A devenit o tradiție pentru CCIA Timiș ca în cadrul Galei Excelenței în Afaceri să acorde premii speciale unor companii și instituții pentru realizări de excepție în diferite domenii de activitate.

  Astfel, la ediția a 29-a a Topului Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2021, vor fi acordate următoarele distincții speciale: Trofeul de Excelență pentru Responsabilitate Socială, Trofeul de Excelență în Afaceri, Trofeul de Excelență pentru Export, Trofeul de Excelență pentru Internaționalizarea Afacerii, Trofeul de Excelență pentru Dinamism și Inovație, Trofeul de Excelență în Retail. Trofeul ARS GRATIA ARTIS va fi conferit Operei Naționale Române Timișoara în calitate de promotor al excelenței artistice și valorilor lirice universale.

  Aflat la cea de-a 9 ediție, Trofeul de Excelență ACADEMICA onorează locul pe care cele patru universităţi de stat timişene le deţin în elita învăţământului românesc și realizările de excepție care le mențin ca actori vizibili și de impact în aria academică europeană.

  Totodată, trei companii aflate în fruntea clasamentului – RMB Casa Auto Timișoara, ConsElectrificarea Instal și Stada Hemofarm Timișoara vor primi diplome aniversare pentru 25 și respectiv 30 de ani de activitate continuă și prodigioasă.

  Organizat pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național, clasamentul pentru anul 2021 reunește 12.095 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 35.333 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.853 firme clasate pe locurile I, II şi III, structurate pe domenii, grupe de activitate și clase de mărime. 151 de firme care timp de 10 ani consecutiv s-au pe unul din primele trei locuri în Top sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.

  Gala Excelenței în Afaceri reunește reprezentanţii de marcă ai mediului de afaceri, oficiali ai administrației publice, reprezentanți ai corpului diplomatic și consular, personalități ale mediului academic, asociaţii de afaceri și camerere de comerț din țară și străinătate, partenerii evenimentului, mass media. În deschiderea ceremoniei de premiere vor adresa mesaje de salut Președintele CCIA Timiș, I.P.S. Mitropolitul Banatului, Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, oficialii administraţiei publice locale.

  Gala Excelenței în Afaceri - Topul Firmelor din Județul Timiș va avea loc vineri, 4 noiembrie 2022, ora 18.30, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș.
  _____________________________________________________________________________
  Partenerii evenimentului: Tamo-Ko Development, RMB Casa Auto Timișoara, Stada Hemofarm, World Wide Work Company, Pro Dance Show, Profi Rom Food, Garanti BBVA, Iulius Town, Grupul Maxagro, Fornetti România, Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă Lovrin, ConsElectrificarea Instal, Carrefour România, Timișoreana - Ursus Breweries, Orange România, Alexandru Andreas & Asociații, BCB Connection Team, RPC Group, EximBank, Groupama, Unicredit Bank, E-Distribuție Banat, Engie România, Cramele Aramic, Flexik Automation, Cel Mai Tare, DPR Draxlmaier, Artoil, Banca Transilvania, Coca-Cola HBC România, Aninoasa Tim, CertSign, Lumen Candles, Uniqa.