Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Comunicat de presa - Misiune economica timiseana in R.P. Chineza la CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO (CIIE), Shanghai, noiembrie 2023
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 3 – 11 noiembrie 2023, o misiune economică în Republica Populară Chineză, la Shanghai și Beijing.

  Evenimentul oferă firmelor timișene oportunitatea de a participa la China International Import Expo (CIIE), cea mai mare manifestare dedicată importului organizată pe plan mondial, care se desfășoară la Centrul Național de Convenții și Expoziții Shanghai, în perioada 5 - 10 noiembrie 2023.
              
  Expoziția este un prilej de a identifica potențiali parteneri de afaceri, de a promova brand-urile proprii, precum și o excelentă ocazie de a cunoaște cele mai noi realizări tehnologice ale firmelor chineze.

  Cea de-a 6-a ediție a CIIE este structurată pe șase pavilioane tematice: Produse agro-alimentare; Automobile și Automotive; Industrii Inteligente și Tehnologia Informației; Bunuri de Consum; Echipamente Medicale și Produse de Sănătate; Comerț și Servicii. De asemenea, în cadrul târgului, va fi și o secțiune specială dedicată inovării.
  Informații detaliate despre CIIE sunt disponibile pe site-ul evenimentului:  https://www.ciie.org/zbh/en/.

  Misiunea economică este organizată urmarea întâlnirii Președintelui CCIAT Florica CHIRIȚĂ cu Ambasadorul R.P. Chineze în România, E.S. E.S. Domnul Han Chunlin, care a  avut loc la București, în 20 aprilie a.c. și urmarea evenimentului de prezentare a expoziției de la Timișoara, organizată de CCIA Timiș și Centrul Național Expozițional Shanghai cu sprijinul  Ambasadei R.P. Chineze în România.

  ***


  Pentru informații suplimentare și pentru confirmarea interesului privind participarea la acest târg, companiile se pot adresa CCIAT, pe e-mail: office@cciat.ro sau la telefon 0372 185 285, Cristina COROIAN și Stana STOIANOV.