Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Comunicat de presa - CCIA Timiș organizează o nouă sesiune de instruire în utilizare S.I.C.A.P.
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș  Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala vine in sprijinul celor interesati cu o noua serie a sesiunii de instruire Utilizare S.I.C.A.P.  

   

  Perioada: 3 - 7 iunie 2019 (luni-vineri, între orele 16.30-19.30)

   

  Taxa de participare: 650 lei + TVA/pers. (10 % reducere membrii CCIAT)

   

  Loc de desfasurare: Centrul Regional de Afaceri al CCIAT(Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22)

   

  Formator: Daniela GOIA

   

  Adresabilitate: Programul de formare  profesionala se adreseaza compartimentelor de achizitii publice / persoanelor care utilizeaza platforma S.I.C.A.P. (sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice), cat si viitorilor utilizatori S.I.C.A.P., avand  rolul de a usura modul de operare  si intelegere al sistemului in ceea ce priveste procedurile electronice de achizitii publice.

  Prin participarea la Sesiunea de Instruire  S.I.C.A.P., operatorii economici  vor deprinde abilitati in utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire si pentru realizarea achizitiilor directe, prin intermediul catalogului electronic.

   

  Tematica: Detalierea unor aspecte  legate de documentatia de atribuire - fisa de date si documentele suport (documentul unic european, DUAE); obligatii privind incarcarea documentatiei de atribuire in S.I.C.A.P.

  Procedurile desfasurate integral prin mijloace electronice (on-line) devin regula pentru toate tipurile de proceduri. 

  Procedura simplificata initiata prin publicarea în S.I.C.A.P., insotita de documentatia de atribuire aferenta: perioade si date limita pentru oferte. 

  Utilizarea mijloacelor electronice; e-Certis, sistemul on-line si off-line; Catalogul electronic si noul S.I.C.A.P.; dosarul achizitiei - trasabilitatea actiunilor asigurata de S.I.C.A.P.; arhivarea electronică a dosarului achizitiei publice, in cazul procedurilor efectuate prin mijloace electronice.

  Sesiunea de Instruire Utilizare S.I.C.A.P sustinuta de traineri cu experienta ofera oportunitati de dezvoltare pe piata achizitiilor  publice,  prin participarea acestora la procedurile de achizitie publica si incheierea de noi contracte cu  institutiile publice, inregistrate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

   

  La finalizarea Sesiunii de Instruire, cursantii vor intra in posesia unui Certificat  de Participare eliberat  de catre CCIA Timis.

   

  ***

  Informatii si inscrieri:

  Directia Formare si Perfectionare Profesionala, Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110, Tel. 0256/219172, 0720/444120, e-mail: mmuresan@cciat.info.