Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Comunicat de presa / CCIAT gazduieste prima Misiune Economica virtuala Romania-Turcia, marti, 8 iunie, ora 11.00
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


   

       4 iunie 2021

  COMUNICAT DE PRESĂ

   

   


  CCIA Timiș găzduiește prima Misiune Economică virtuală România-Turcia

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în parteneriat cu Ambasada României în Republica Turcia și Camera de Comerț și Industrie din Regiunea Antalya organizează prima Misiune Economică virtuală a oamenilor de afaceri turci în România, la Timișoara, destinată dezvoltării și promovării schimburilor comerciale bilaterale și identificării de noi oportunități de afaceri și investiții pe cele două piețe.

   

  Derulat sub sloganul „Șansa ta la un parteneriat internațional”, evenimentul se înscrie în mai ampla campanie a CCIAT de sprijinire a comunității de afaceri timișene în actualul context de contracție economică provocată de pandemie, oferind firmelor oportunitatea de a se implica în internaționalizare dincolo de piața internă.

   

  Evenimentul va debuta cu o sesiune plenară la care vor lua cuvântul înalți oficiali români și turci -  E.S. Dl. Ștefan TINCĂ - Ambasadorul  României la Ankara, Dl. Paul ENE - Secretar de Stat în Ministerul Economiei (de confirmat),  Dl. Davut ḈETIN - Președintele CCI Antalya, Dl. Semil BEKEN - Consul Onorific al României în Antalya, Prefectul Județului Timiș, Dl. Zoltan NEMETH, Președintele Consiliului Județean Timiș, Dl. Alin NICA, și un reprezentant al Primăriei Municipiului Timișoara. Sesiunea va fi deschisă de dna Florica CHIRIȚĂ, Președintele Executiv al CCIAT.

   

  O importanță deosebită este acordată sesiunii de match-making între companiile din cele două țări, care se va derula sub forma unor paneluri pe domenii de activitate: agricultură, comerț, industrie ușoară (textile), industrie grea, materiale de construcție și decorațiuni, servicii (juridice, consultanță). Participarea firmelor este gratuită.

   

  Evenimentul va avea loc marți, 8 iunie 2021, pe platforma Zoom a CCI Antalya, cu începere de la ora 11.00 (ora României).

  Firmele timișene care doresc să participe la panelul introductiv pot accesa link-ul de mai jos:  

  https://atso-org-tr.zoom.us/j/95115161280?pwd=YmxBV2E1RVpIYXJZRExRWnJLSU5MZz09

   

  Informații suplimentare la tel. 0372185285, e-mail: office@cciat.ro, Cristina Coroian.