Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Comunicat de presa CCIAT / Topul Firmelor din Județul Timiș, la cea de-a 28-a ediție
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș  COMUNICAT DE PRESĂ


   

  Topul Firmelor din Județul Timiș, la cea de-a 28-a ediție     A devenit deja o tradiţie ca printre cele mai importante evenimente de business ale anului să se numere Gala Excelenței în Afaceri - Topul Firmelor din Județul Timiș, sărbătoarea celor care și-au respectat angajamentul la excelență.

   

     Laureații sunt stabiliți conform unei metodologii unice și unitare la nivel național care îmbină criterii de eligibilitate ce țin de activitatea desfășurată în exercițiul financiar precendent.

   

     Clasamentul pentru anul 2020 reunește 11.214 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 33.995 care au depus bilanţul contabil în termen legal. Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.793 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe 7 domenii de activitate, grupe şi clase de mărime. Totodată, 160 firme care s-au clasat pe unul din primele trei locuri în ultimii zece ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.

    

      La fel ca și la edițiile precedente, CCIA Timiș acordă premii și distincții speciale pentru realizări de excepție în diferite domenii de activitate.    

    

  Ținând cont de contextul pandemic, ceremonia de premiere a companiilor se va filma în perioada 25 - 29 octombrie 2021, când în intervalul orar 11.00-16.00 firmele laureate sunt așteptate la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (Bvd. Eroilor de la Tisa nr. 22) pentru înmânarea premiilor în cadru festiv, momentul fiind filmat pentru fiecare laureat în parte.

   

     Evenimentul integral va  fi transmis în premieră în data de 19 noiembrie, cu începere de la ora 19.00, pe un post regional de televiziune, pe platformele on-line și paginile de facebook ale partenerilor media, pe paginile de Facebook ale CCIAT și CRAFT și pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro. Totodată, în zilele care urmează evenimentului, vor fi transmise știri și imagini din seara Galei pe posturi regionale și naționale de televiziune. 
  Informații suplimentare pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro.  Topul integral cu firmele clasate poate fi consultat online la adresa:  http://top.cciat.ro/top.php