Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Comunicat de presa CCIAT / Programul anual de informare a agentilor economici cu privire la noutati legislative debuteaza cu seminarul dedicat legislatiei muncii / 16 februarie, ora 10.00
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


  COMUNICAT DE PRESĂ  Sesiune de informare a agenților economici privind legislația muncii


  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş și Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş, sub egida Instituţiei Prefectului Judeţul Timiş, organizează în data de 16 februarie 2021, ora 10.00, un seminar de instruire a angajatorilor privind modul concret în care trebuie aplicate noile acte normative intrate în vigoare în 2021.

   

  Vor fi abordate următoarele teme:

  §  Modificări ale CODULUI MUNCII;

  §  Legea nr. 81/2018 privind reglementarea activității de TELEMUNCĂ și Legea nr. 55/2020 privind UNELE MĂSURI PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA EFECTELOR PANDEMIEI COVID-19;

  §  Reglementări privind SECURITATEA ȘI SĂNĂTATEA ÎN MUNCĂ, în mod deosebit ACCIDENTELE DE MUNCĂ;

  §  Hotărârea nr. 905/2017 privind REGISTRUL GENERAL DE EVIDENȚĂ AL SALARIAȚILOR.

   

  Seminarul este susținut de specialiști ai ITM Timiș:     

  - Pavel KAŞAI, Inspector Șef

  - Ileana TOMOIAGĂ, Inspector Șef Adjunct Relații de Muncă

  - Anton Francisc SZASZ, Inspector Şef Adjunct Securitate şi Sănătate în Muncă 

  - Natalia ENII, Expert IT

   

  Seminarul se va organiza pe platforma ZOOM – o platformă gratuită pentru participanți, care nu necesită crearea unui cont. Participanții vor avea nevoie de un laptop, tabletă sau telefon, conexiune la internet și acces la cameră și microfon.


  Participarea la eveniment este gratuită.

  Înregistrarea la seminar se face accesând link-ul de mai jos:

  https://zoom.us/meeting/register/tJUpduirrjsjEtzWyZyhmsrXZfIT2qFyEX7f

  După înregistrare, paricipanții vor primi un e-mail de confirmare cu informații privind accesul la eveniment la data şi ora specificate.

   

  CCIA Timiș organizează de peste 20 ani, în colaborare cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, un program de informare și instruire a agenților economici cu privire la reglementări europene și naţionale în diferite sectoare de activitate,  program ce își dovedește eficiența printr-o largă audiență, prin acuratețea informațiilor transmise, dinamismul și interactivivitatea prezentărilor și profesionalismul intervenienților.

   

   

  ***

   

   

  Informații suplimentare la tel: 0372 185 240, e-mail: amilin@cciat.ro, Alina Milin, Direcția Relații Economice Evenimente a CCIA Timiș.