Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Comunicat de presa CCIAT - Firmele timișene, interes pentru afaceri cu parteneri din
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


  Firmele timișene, interes pentru afaceri cu parteneri din Turcia  
  La dorința exprimată de mai multe firme timișene de a identifica noi oportunități de cooperare pe piața turcească, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiș organizează o misiune economică la Istanbul, ce va avea loc în perioada 22 – 26 aprilie 2024.

  Acțiunea va include un Forum de Afaceri și întâlniri B2B, organizate în colaborare cu Camera de Comerț Istanbul.

  Totodată, se va vizita IBAKTECH, a doua cea mai mare expoziție din Turcia dedicată sectorului brutărie, patiserie şi cofetărie.
  Cea de-a 14-a ediție este dedicată următoarelor sectoare de activitate:  utilaje, echipamente și ustensile pentru panificație, patiserie și cofetărie; produse alimentare – ciocolată, înghețată; aparate profesionale de cafea; aditivi alimentari; utilaje de ambalare.
  Mai multe informații despre expoziție și evenimentele conexe sunt disponibile pe pagina web: https://ibaktech.com/en

  Misiunea economică are loc în contextul relațiilor de colaborare dezvoltate de CCIA Timiș cu Camera de Comerț Istanbul (ICOQ), una din cele mai mari organizații camerale din Europa cu peste 640.000 de membri. La 16 mai 2022, Președintele CCIAT, Florica Chiriță, și omologul său Şekib Avdagiç, Președintele ICOC, au semnat la Istanbul un Memorandum de Înțelegere care stabilește cadrul instituțional de cooperare destinat stimulării parteneriatelor de afaceri între companiile din cele două țări și regiuni. Semnarea acordului de colaborare a fost rezultatul celor două vizite de lucru efectuate de președintele CCIA Timiș la Camera de Comerț Istanbul, în septembrie 2019 și februarie 2020 – vizite ce au avut ca obiectiv identificarea de oportunități și proiecte concrete de cooperare.

  Taxa de participare la misiunea economică este de 1185 euro/pers pentru firmele membre cu cotizația la zi și de 1300 euro/pers + TVA pentru firmele nemembre.
  IMPORTANT! Datorită creșterii prețului biletului de avion, costul deplasării poate suporta modificări.
  Termen de înscriere:  18 ianuarie 2024              

  Servicii asigurate: Participarea la Forumul de Afaceri; Vizitarea IBAKTECH și întâlnire cu organizatorii expoziției; Transport cu avionul pe ruta Belgrad-Istanbul și retur; Cazare 4 nopţi în hotel 4***** în Istanbul (loc în cameră dublă); Transfer cu bus Timișoara – Belgrad și retur; Transferuri interne Istanbul.
  ***

  Înscrieri de participare şi relaţii suplimentare la tel: 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro, Cristina COROIAN.


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ