Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Comunicat de presă - 2023 – Anul parteneriatelor extinse la AHK România
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș  În data de 15 iunie a.c., Președintele CCIA Timiș, doamna Florica CHIRIȚĂ, a participat la Sărbătoarea Verii 2023, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de Camera de Comerț și Industrie Germano-Română - AHK România.

  Evenimentul de vară al comunității de afaceri româno-germane a reunit în grădina hotelului Crowne Plaza din București peste 600 de invitați, din zona politică și guvernamentală, din mediul de afaceri, din asociații profesionale și non-profit, din administrația publică și mass-media. Din partea sistemului cameral din România au fost prezenți președinții CCIAT și CCI Prahova.

  Prin acest eveniment, AHK România a demonstrat încă o dată legătura între mediile economice, sociale și politice din România, punând astfel bazele pentru construirea de parteneriate puternice, sub motto-ul anului: „Consolidarea parteneriatelor – Transformați provocările în oportunități”.

  În deschiderea evenimentului, Sebastian METZ, Directorul General al AHK România, a mulțumit oaspeților pentru o prezență atât de mare, ceea ce demonstrează că „suntem o comunitate de afaceri puternică, care se implică dincolo de teme economice și în proiecte sociale. Pentru că atunci când vorbim de parteneriate, ne referim nu numai la afaceri, ci și la societate și la sport”.

  La rândul său, Președintele AHK România, Andreas LIER, a spus: „Succesul AHK este succesul Dumneavoastră – o echipă puternică și mulți parteneri. (...) Relațiile bilaterale româno-germane au marcat anul trecut un nou record, prin atingerea pragului de 40 de miliarde de euro în ceea ce privește schimburile comerciale, iar dinamica investițională continuă.”

  Pe lângă muzică și voie bună, a fost organizată și tradiționala tombolă caritabilă, la care companiile membre au pus la dispoziție peste 400 de premii, iar suma strânsă din tichetele de tombolă a fost donată către trei organizații neguvernamentale: Altenhilfe Bukarest, Taxiul Cu Bomboane și Ajungem Mari.

  Sărbătoarea de Vară este un eveniment tradițional al AHK România, organizat de 20 de ani, cu scopul de a reuni comunitatea de afaceri româno-germană cu restul societății, într-un cadru relaxat și plăcut.
  ***

  Informații suplimentare la tel. 0722503138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic - consilier Relații Publice.