Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | COMUNICAT DE PRESA CCIAT / CCIAT face inscriei la o noua serie a cursului de Marketing Digital
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


  CCIA Timiș invită antreprenorii la o nouă serie a programului de training în Marketing Digital  
  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada iunie – iulie 2024 un curs de Competențe Digitale – Marketing Digital, destinat îmbunătățirii cunoștințelor în utilizarea mediului online pentru promovare și comunicare.
  Participanții la curs vor avea ocazia de a dobândi, într-o manieră concentrată și eficientă, o serie de competențe digitale din sfera promovării online, atât de necesare în dezvoltarea unei afaceri.
  Cursul a fost conceput special pentru a veni în sprijinul celor care doresc să învețe noțiuni generale despre marketing online - antreprenori, freelanceri sau lucrători în domeniul marketingului, comunicării și relațiilor publice, sau persoanelor care doresc să dezvolte o strategie pentru creșterea vânzărillor sau notorietății brandului.  
  La finalul cursului, absolvenții vor primi o Dplomă de participare cu supliment descriptiv, ca urmare a promovării evaluării finale.
  Cursul are o durată de 50 ore de teorie și practică și se desfășoară în sistem hibrid la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.
  Lectorul cursului este asist.univ.dr. Bianca DRĂMNESCU, specialist în științele comunicării.
  Înscrierea se face accesând link-ul:
  https://www.cciat.ro/cciat_cciat_CURS_Competente_Digitale_Marketing_Digital_MAI_IUNIE_2024


  Informații privind structura cursului, orar, taxă de participare, altele sunt disponibile pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro și / sau la tel. 0729 435 228, e-mail: rcolban@cciat.ro, Rafaela Colban - consultant cameral.