Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | COMUNICAT CCIA Timis -Presedinte
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


   


  COMUNICAT

   


  Întrunită ieri, 28 februarie, Adunarea Generală a Membrilor CCIA Timiș, statutar convocată şi constituită, a ales cu unanimitate de voturi în funcția de Președinte pentru mandatul 2022-2026 pe dna Florica CHIRIȚĂ.


   

  În cadrul sedinței, a fost aprobat Raportul Colegiului de Conducere privind activitatea organizației în mandatul 2018-2022, a fost validat noul Colegiu de Conducere al CCIAT și au fost aleși cei trei vicepreședinți - Milița Pleascar, Darius Georgiu și Lucian Galoși.

     În intervenția de susținere a candidaturii, dna Florica CHIRIȚĂ a prezentat motivarea deciziei și principalele obiective strategice pentru noul mandat: Implicarea membrilor în deciziile ce privesc organizația; Creșterea atractivității și vizibilității organizației; Creșterea performanței echipei manageriale şi construirea unei culturi organizaționale care să devină suport pentru performanță. „Viziunea mea este de a promova și proteja conceptul de cameră de comerț ca entitate intermediară esențială între guvern și mediul de afaceri. Să nu uităm că organizațiile camerale sunt singurele entități care pot face lobby și reprezenta interesele comunității de afaceri în relația cu administrația publică centrală și locală. Îmi doresc ca a fi membru al Camerei de Comerţ Timiș să însemne garanţia pentru succesul afacerilor. Încredere, respect, responsabilitate, colaborare - sunt valorile care ne fac mai puternici împreună, ne ajută să creăm viitorul pe care ni-l dorim. Este angajamentul  meu activ și onest!”, a încheiat mesajul Florica CHIRIȚĂ, Președintele nou ales al CCIAT.

   
  Consiliul Director al CCIA Timiș                                                                           Timișoara, 1 martie 2022