Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Acțiuni CCIAT | CCIA Timiș face înscrieri pentru o nouă ediție a Școlii de Vară Climate Kic
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de unic partener oficial în România al Programului CLIMATE-KIC pentru perioada 2014-2020, anunță organizarea ediției 2018 a Climate-KIC Journey, cea mai mare școală de vară din Europa de inovație și antreprenoriat.

  The Journey („Călătoria”) este o școală de inovare, cu durata de 3 sau 5 săptămâni, care reunește tineri, studenți și profesioniști, din întreaga lume. De la validarea unei idei pentru înțelegerea pieței, structurarea unei afaceri și construirea unei echipe multinaționale și multidisciplinare, participanții sunt pregătiți să intre în lumea antreprenoriatului.

  The Journey oferă tinerilor inovatori instrumentele necesare pentru a se ralia la efortul global de a găsi soluții la schimbările climatice și pentru a deveni antreprenori.

  The Journey oferă cunoștințe teoretice, politice, sociale, economice privind schimbările climatice dar și abilitățile antreprenoriale care să le permită să creeze, împreună cu oameni dintr-o gamă largă de medii sociale, un model de afaceri viabil.

  Lectorii sunt profesori universitari, specialiști, inovatori, oameni de afaceri cu experiență și cariere de succes.

  Solicitanții pot alege între programul de 3 săptămâni sau cel de 5 săptămâni.


  Termenul limită de depunere a cererilor este 18 februarie 2018.

  Participarea este gratuită!

  Detalii despre program sunt disponibile pe site-ul: http://journey.climate-kic.org/
  Pot fi adresate întrebări prin e-mail: education@climate-kic.org.


  ***

  Informații suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0372-185286, e-mail: cbadulescu@cciat.ro, Cristina Bădulescu – coordonator CLIMATE KIC / CCIAT.
    

  Fișiere disponibile download file:


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ