Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Târguri și expoziții | CCIAT organizeaza prima editie cu participare internationala a SportFest Timisoara, 3-5 iunie 2022
 

   

  SportFest Timișoara, la prima ediție 3-5 iunie 2022


  Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă!
  (Pierre de Coubertin)

  SportFest Timișoara, la prima ediție
  În perioada 3 - 5 iunie 2022, Timișoara devine pentru trei zile capitala internațională a sportului !

  Inițiată și organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș la Centrul Regional de Afaceri, SportFest este prima ediție din vestul țării a unei manifestări dedicată sportului și vieții sănătoase.    

  SportFest reunește atât producători cât și comercianți de articole sportive din toate domeniile, precum și companii care oferă servicii sau produse conexe domeniului sportiv, precum săli de fitness, centre sportive, suplimente alimentare, cabinete de nutriție etc.  
   
  Dimensiunea internațională a SportFest este conferită de prezența unor companii din Serbia, Ungaria, Grecia și Bulgaria.

  SportFest este completată de un amplu program conex, constând în concursuri de baschet/handbal/cycling/rugby, demonstrații în aer liber, sesiuni de autografe, prezentări de firme/produs și numeroase activități sportive derulate în interiorul și exteriorul Centrului de Afaceri, cu scopul de a conștientiza importanța sportului pentru o viață sănătoasă.


  Informații suplimentare la tel. 0728 069 281, e-mail: ccoroian@cciat.ro, Cristina Coroian.