Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Acțiuni CCIAT | Abordări recente ale Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă (EU OSHA)
 

   

  Locuri de muncă sănătoase. Bine pentru tine. Bine pentru afacere
  Punctul Focal al Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă - România şi Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Protecţia Muncii „Alexandru Darabont” (INCDPM), în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș, Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș (ITM) și Societatea de consultanță în domeniul securităţii și sănătăţii în muncă, S.C. Sirdan S.R.L. (directorul companiei fiind membru în Board-ul EU OSHA din partea patronatelor din România) vă invită pe 26 octombrie 2017 la seminarul:

  “Abordări recente ale Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă (EU OSHA) în domeniul SSM & politicile companiilor din România privind managementul vârstei”

  Parte a campaniei paneuropene „Locuri de muncă sănătoase. Bine pentru tine. Bine pentru afacere” a Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă (EU-OSHA), evenimentul se desfășoară în cadrul Campaniei EU OSHA 2016-2017 „Locuri de muncă sănătoase pentru toate vârstele” și urmăreşte să ofere oportunitatea unei mai strânse colaborări a tuturor partenerilor sociali cu scopul promovării securităţii și sănătăţii la locul de muncă pentru angajaţii de toate vârstele, la nivel naţional.

  Evenimentul se va desfăsura în Sala “EUROPA” a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, între orele 10:00 – 16:30.

  Detalii legate de eveniment precum și agenda seminarului găsiți în documentele atașate.

  Intrarea este liberă după o confirmare în prealabil la adresa de e-mail: aciobotea@cciat.ro, până cel mai târziu luni, 23 octombrie 2017, ora 14:00.

  Inscrieri online

  Informatii suplimentare:

  Amira CIOBOTEA
  Specialist Marketing
  Tel: 0256 300135
  Mobil: 0721 262005
  E-mail: aciobotea@cciat.ro

  Fișiere disponibile download file:


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ