Elite Business Club, evenimentul dedicat conceptului de networking organizat, se lansează și la Timișoara, în 24 Aprilie, la Incuboxx

Elite Business Club, evenimentul dedicat conceptului de networking organizat, se lansează și la Timișoara, în 24 Aprilie, la Incuboxx
Cea mai mare companie dedicată antreprenoriatului feminin din România, conform Financiarul.ro, se lansează la Timișoara
 Elite Business Club, evenimentul dedicat conceptului de networking organizat, se lansează și la Timișoara, în 24 Aprilie, la Incuboxx!

După București, Cluj, Constanța și Sibiu, Elite Business Club ajunge la TIMISOARA! Un concept marca Elite Business Women, cea mai mare companie dedicată antreprenoriatului feminin din România, conform Financiarul.ro, se lansează la Timișoara!
Ce este Elite Business Club?
Este un eveniment care aduce împreună oameni pasionați de antreprenoriat, dornici să împărtășească din experiențele lor de business. La Elite Business Club îți poți promova și crește afacerea cunoscând potențiali parteneri sau clienți și poți învăța direct de la specialiștii de business, invitați în calitate de speakeri.

Misiune și viziune
Misiunea noastră este de a dezvolta antreprenoriatul feminin prin crearea de legături între oamenii pasionați de afaceri și de a-i aduce împreună pentru a face schimb de informații și experiență. Punem accent pe educarea antreprenorilor, deoarece ne dorim ca aceștia să știe cum să-și prezinte eficient afacerea, pentru a maximiza rezultatele networking-ului.
Cu ce diferă Elite Business Club
1.    Fiecare participant își va prezenta afacerea în cea de-a doua parte a evenimentului.
2.    Sesiune special organizată de networking, unde toți participanții se vor cunoaște între ei și vor face schimb de cărți de vizită.
 Key Note Speaker -  Adrian Bădescu, Medicis
Câştigător al Premiului Gala Business Days 2015 la categoria “Excelenţă în Business” pentru regiunea de vest a fost Adrian Bădescu, unul dintre proprietarii strălucitei Clinici Medicis Timişoara.
„Respectul față de pacient, față de timpul, dorințele și nevoile lui’’. Acesta este principiul în jurul căruia Adrian Badescu, unul dintre cei trei proprietari ai clinicilor Medici`s, și-a construit strategia de creștere.

Andreea Paul este președintele INACO, o comunitate non-profit de manageri, consultanți, analiști, experți în domeniul economic, care propune excelența ca generator de competitivitate la nivel național. Organizația sărbătorește împreună cu fondatorii și partenerii săi un an de activitate, de când prin proiectele și inițiativele derulate militează pentru conștientizarea și stimularea competitivității în diferite medii din România și din Europa.
Această organizație stimulează creativitatea în afaceri prin abordări curajoase și inovatoare în business, prin folosirea de pârghii economice noi, prin propunerea de legi care să stimuleze diferite domenii economice.
INACO oferă de asemenea programe de instruire, training, ajutor și mentorat pentru tinerii cu abilități antreprenoriale, încercând prin aceasta să stimuleze și sa crească avantajele competitive și productivitatea României.

Diana Amza – Antreprenor, Speaker motivaţional, Life Coach
Diana Amza este o persoană extrem de optimistă, pasionată și determinată. Este o mamică care a alergat 100 de kilometri la mai puțin de 1 an de când și-a cumpărat prima pereche de pantofi de alergare. Ulterior, a fondat comunitatea Supermămicilor alergătoare din dorința de a împărtăși și altor femei mesajul că beneficiile mișcării trec dincolo de trup și se răsfrâng asupra minții și sufletului. Pune mare preț pe sport, nutriție și gândire pozitivă în procesul de dezvoltare personală. În 2015 și-a dat demisia de la locul de muncă și a pornit pe calea antreprenoriatului – necunoscută de ea până atunci. Pornind de la pasiunea ei, cu ce avea la îndemână în acel moment, și-a dezvoltat un business în zona alergării, stilului de viață sănătos, wellness.
În cadrul evenimentului din 24 aprilie ne va vorbi despre ce calități sunt necesare pentru a reuși în lumea de business.

Iulian-Constantin Pițigoi este director general PIC Protect – Profesioniști, de Încredere, Consecvenți, o firmă specializată în comercializarea și distribuția echipamentelor de lucru și protecție individuală cu sediul în Cisnădie, Sibiu.
A început în 2014 ca Unit Manager. În 2015 a devenit cel mai bun Unit Manager din companie, iar la începutul anului 2016 i s-a propus preluarea întregii echipe din Sibiu, în calitate de Agency Manager. Acesta a fost momentul în care Iulian a facut pasul spre antreprenoriat.
Ce l-a ajutat pe Iulian în evoluția profesională? Competiția!
Cui se adresează Elite Business Club?
•    antreprenori
•    manageri și reprezentanți ai întreprinderilor mici și mijlocii
•    freelanceri, consultanți, consilieri, coach
•    autori și speakeri
•    specialiști în afaceri
•    oameni de business care au ca target antreprenorii
Inscrierile la eveniment sunt deschise și se realizează pe site, la secţiunea- https://elitewomen.org/ebc-timisoara/
 
Elite Business Women a pornit, iniţial, ca un mic grup de femei care discutau în mediul online despre importanţa antreprenoriatului feminin în societatea modernă, iar în câţiva ani această idee, s-a transformat în cea mai mare companie de educaţie antreprenorială feminină din România, depăşind 8.000 de membre şi graniţele ţării.
Întreaga strategie a fost foarte bine pusă la punct de antreprenoarea Bianca Tudor, care la doar 22 de ani şi-a descoperit aptitudinile manageriale în proiecte internaţionale şi a dorit să dea o voce puternică, încredere şi curaj şi altor femei care au abilităţi antreprenoriale şi vor să pătrundă în lumea afacerilor.
La ora actuală, ELITE Business Women organizează conferinţe şi cursuri de training în domeniul antreprenoriatului, în ţară şi în străinătate, iar de 1 an compania ajută alte firme conduse de românce să îşi extindă afacerea în Europa, prin evenimente de networking organizate în Portugalia, Belgia, Italia şi Marea Britanie.

Contact:
Bianca Tudor, antreprenor și fondator Elite Business Women
0733 943 787, bianca.tudor@elitewomen.org, www.elitewomen.org

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ
300030 Timisoara, Romania, Piata Victoriei nr.3, tel: +40.372-185.285, fax: +40.256.490.311, e-mail: office@cciat.ro
300575 Timisoara, Romania, Bv.Eroilor de la Tisa nr.22, tel: +40.372-185.258, fax: +40.372.185.262, e-mail: office@cciat.ro