Parteneriate de afaceri, burse de contacte, brokerage

Parteneriate de afaceri, burse de contacte, brokerageParteneriatele de afaceri, bursele de contact si brokeragele sunt întâlniri interactive, tip b2b (business-to-business) care ofera firmelor si organizatiilor posibilitatea de a se întâlni fata în fata cu investitori din tara si din strainatate si de a-si prezenta direct propunerile de cooperare stabilind astfel contacte si legaturi comerciale utile dezvoltarii afacerilor si cresterii competitivitatii.

Evenimentele se organizeaza la solicitarea unor parteneri cum ar fi: ambasade straine în România sau ambasade ale României în diverse tari, Camere de Comert din tara si din strainatate, retele si organizatii de sprijin al afacerilor, banci, institute de cercetare-dezvoltare, universitati etc.

Participarea, în calitate de invitat, la aceasta categorie de evenimente este deschisa tuturor firmelor si organizatiilor, pe baza de înregistrare si selectie si poate fi gratuita sau cu taxa. Selectia inivitatilor si numarul participantilor la evenimentele tip b2b se face conform criteriilor propuse de organizatia client.

Conform programului de activitati pe anul în curs, CCIA Timis ofera mediului de afaceri timisean posibilitatea de a participa la o gama larga de evenimente tip b2b:

- Parteneriatele de afaceri sunt evenimente organizate la sediul propriu sau în alte locatii din Timisoara. Scopul acestor evenimente este facilitarea întâlnirilor fata în fata între un grup de firme client din tara sau din strainatate si un grup de firme sau organizatii din judetul Timis, selectate conform intereselor manifestate de client fata de piata locala

- Bursele de contact sunt mini - expozitii tematice (din domeniul bancar, fiscal, surse de finantare etc.) care ofera organizatiilor participante posibilitatea de a-si prezenta oferta de servicii firmelor vizitatoare în cadrul unor discutii si întâlniri individuale. La bursele de contact se pot înscrie atât firme din judet, cât si din tara, corespunzator specificului evenimentului. Participantii la bursele de contact beneficiaza (în baza unei taxe), de toata gama de servicii specifice expozitiilor. Accesul vizitatorilor la bursele de contact este gratuit.

- Brokeragele sunt evenimente de tip b2b specifice domeniilor tehnice si inovative. De obicei, aceste  evenimente se organizeaza ca manifestari conexe unor târguri si expozitii tehnice de anvergura, cu participare internationala. Scopul brokeragelor este realizarea de întâlniri între parteneri interesati de transferuri de tehnologii si proiecte de cercetare.
În cadrul unui  eveniment din categoria celor descrise anterior, CCIA Timis asigura participantilor întâlniri fata în fata cu potentiali parteneri de afaceri si inovare din judetul Timis, selectati conform profilului companiei si propunerilor de cooperare furnizate de firmele interesate. Informatiile necesare organizarii evenimentului se colecteaza prin intermediul unor formulare de înscriere specializate care stau la baza stabilirii programului de întâlniri al fiecarei companii. Pentru completarea formularelor, pregatirea materialelor de prezentare pentru întâlnirile de afaceri si participarea la eveniment, clientii beneficiaza de consultanta si asistenta din partea specialistilor CCIAT.

Membrii CCIAT beneficiaza de REDUCERE pentru acest serviciu!
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ
300030 Timisoara, Romania, Piata Victoriei nr.3, tel: +40.372-185.285, fax: +40.256.490.311, e-mail: office@cciat.ro
300575 Timisoara, Romania, Bv.Eroilor de la Tisa nr.22, tel: +40.372-185.258, fax: +40.372.185.262, e-mail: office@cciat.ro