Gala Excelenței Afacerilor Italiene din Județul Timiș - 23 noiembrie 2017

Gala Excelenței Afacerilor Italiene din Județul Timiș


                   
Camera de Comerț Italiană pentru România și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, sub înaltul patronaj al Ambasadei Italiei în România, organizează în data de 23 noiembrie 2017, cu începere de la ora 17:30, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, un eveniment premieră:

Gala Antreprenorilor Italieni din Timiș
            
Evenimentul are loc în contextul în care Italia îşi menține de peste zece ani poziția de principal investitor în România, și se adaugă numeroaselor acțiuni organizate de CCIAT destinate unuia din principalii investitori străini ai Județului Timiș.
            
Evoluţia spectaculoasă a capitalului italian în judeţul Timiş, prezența băncilor italiene, a învăţământului pre-universitar şi universitar în limba italiană, a Centrului Cultural Italian și presei de limbă italiană înseamnă recunoaşterea județului Timiș ca loc unde se fac afaceri de succes.

În cadrul Galei vor fi premiate 30 de companii italiene care își desfășoară activitatea în Județul Timiș, după o metodologie și criterii stabilite de organizatori pe baza informaţiilor din situaţiile financiare furnizate de Direcția Generală a Finanțelor Publice și de Oficiul Registrului Comerţului Timiș. Vor fi acordate și premii speciale pentru membrii CCIpR și CCIAT, pentru activități și realizări de excepție.

În deschiderea ceremoniei de decernare a premiilor, alături de organizatori, vor adresa mesaje de salut E.S. Domnul Marco GIUNGI – Ambasadorul Italiei în România, Prefectul Județului Timiș, Președintele Consiliului Județean Timiș și Primarul Municipiului Timișoara.

Reprezentanți ai UniCredit Bank vor vorbi despre perspectivele macroeconomice ale 2018.
Totodată, vor avea loc prezentări ale celor mai importante inovații în materie de servicii și produse “Made in Italy”, susținute de Președintele Asociației Italiene de Automatizare pentru Industrie și de reprezentatul Maschio Gaspardo România.

Gala se va încheia cu prezentarea celei de-a doua ediții a „Settimana della Cucina Italiana nel Mondo” și de un bufet special creat pentru acest eveniment.

La eveniment au fost invitați să participe reprezentanți ai administrației publice locale și serviciilor deconcentrate din teritoriu și ai corpului diplomatic acreditat la Timișoara, mass media.


Informații suplimentare și înregistrarea participării la tel. 0372185285, e-mail: sstoianov@cciat.ro.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ
300030 Timisoara, Romania, Piata Victoriei nr.3, tel: +40.372-185.285, fax: +40.256.490.311, e-mail: office@cciat.ro
300575 Timisoara, Romania, Bv.Eroilor de la Tisa nr.22, tel: +40.372-185.258, fax: +40.372.185.262, e-mail: office@cciat.ro