Ultimele noutăţi în materie de mobilier sunt prezentate la Timișoara - Expo Mobila

EXPO MOBILA 2015, 5-8 noiembrie 2015
Vești bune pentru cei care doresc să își decoreze casa! Ultimele noutăţi în materie de mobilier vor fi prezentate la Timișoara, în cadrul unui târg special.

Evenimentul Expo Mobila va avea loc în perioada 5-8 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri. Expoziția va prezenta cele mai noi tendințe din domeniul mobilei, adresându-se firmelor de profil, respectiv: producătorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilier și decorațiuni specifice, cât și celor care produc sau comercializează echipamente și accesorii pentru industria lemnului.

ExpoMobila este primul eveniment de profil organizat de Camera de Comerţ în parteneriat cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România.“ExpoMobila este prima ediţie a acestei expoziţii pe care am organizat-o în colaborare cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România. Ne bucurăm că au dat curs invitaţiei noastre şi sunt în expoziţie producători de mobilă din România, din toate colţurile ţării, sunt mari producători care exportă şi sunt clasaţi pe primele locuri în exportul de mobilă. Suntem mulţumiţi că şi în acest an calitatea primează în detrimentul cantităţii. O să avem 25-30 de firme în sală, dar sunt firme care au un cuvânt în plus în ceea ce priveşte producţia de mobilă”, spune Florica Chiriţă, directorul general al CCIA Timiş.

De-a lungul celor 25 de ani de activitate, CCIAT a abordat sectorul industriei mobilei și domeniilor conexe organizând mai multe ediții anuale ale unor târguri apreciate de publicul timișean: PRO DOMO, CASA TA, EXPO MOBILA, UNIVERSUL CASEI TALE. Prin organizarea ExpoMobila – Timişoara, CCIAT și APMR își propun să creeze cadrul necesar dialogului de business, să sprijine și să promoveze mediul de afaceri din județul Timiș și din România, susținând astfel societățile comerciale și politicile de dezvoltare ale acestora.

Expoziția reunește 25 de firme din România (Arad, Lugoj, Oradea, Rădăuți, Satu Mare, Timișoara). De asemenea, studenți ai Facultății de Arhitectură și Urbanism, Secția Mobilier și Amenajări Interioare, a Universității Politehnica Timișoara își vor expune proiectele, lucrările și produsele realizate.

Nu va lipsi de la acest eveniment, standul revistei “MOBILA”, revista specialiștilor din industria mobilei și “Magazinul Mobilei”, publicație destinată pieței interne. “Numai pe perioada evenimentului toţi expozanţii prezenţi vor aplica reduceri între 20 şi 50% în funcţie de valoarea produsului. Vizitatorii au ocazia să vadă ultimele tendinţe în mobilierul clasic, pentru că se ştie, gusturile publicului timişorean se îndreaptă mai mult către mobilierul clasic şi modern. Apropo de mobilierul modern toată lumea se întreabă care sunt ultimele tendinţe în materie de mobilier şi accesorii, iată că în cadrul evenimentului avem acele sisteme inteligente prezente pe care le puteam urmări mai mult pe internet, ceea ce înseamnă prezentarea unei mobile funcţionale”, spune Roxana Bonchiş, organizator.

Evenimentul are loc la Centrul Regional de Afaceri, de la ora 11:00. Orarul de vizitare este 10:00 – 19:00 iar duminică 10:00 – 18:00. Intrarea este liberă.

SURSA: GAZETA DIN VEST


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ
300030 Timisoara, Romania, Piata Victoriei nr.3, tel: +40.372-185.285, fax: +40.256.490.311, e-mail: office@cciat.ro
300575 Timisoara, Romania, Bv.Eroilor de la Tisa nr.22, tel: +40.372-185.258, fax: +40.372.185.262, e-mail: office@cciat.ro