Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Topul Firmelor din Judetul Timis_Trofeul de Excelenta pentru Antreprenoriat de Succes
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


             

  16 noiembrie 2021

  COMUNICAT DE PRESĂ

   

  Premiu de excelență pentru antreprenoriat de succes

  Acordarea unui premiu de excelență unor antreprenori de succes a devenit o tradiție a Topului Firmelor din Județul Timiș.  

   

  Anul acesta, importanta distincție merge spre o companie prezentă de 12 ani pe piața de imobiliare din România și care se numără printre primii dezvoltatori din vestul țării care garantează viitoarele proiecte prin rezultatele deja avute și prin clienții satisfăcuți.

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș acordă TROFEUL DE EXCELENȚĂ PENTRU ANTREPRENORIAT DE SUCCES domnului Adrian CIONCA, Director General RPC GROUP Timișoara, în semn de recunoaștere și prețuire pentru viziune și spirit inovator, perseverență și determinare, responsabilitate și pasiune - calitățile unui antreprenor care a reușit să își transpună ideile într-o afacere de succes și să conducă compania în elita afacerilor timișene.

   

  Cifre cheie care califică compania pentru această binemeritată distincție: 1800 de locuințe vândute, 1150 de beneficiari și 150 de oameni zilnic pe șantier.

   

  Valorile după care RPC Group își ghidează întreaga activitate sunt: Cele mai mici prețuri; Siguranța locuinței; Confortul clientului.

   

  Fie că este vorba despre cartiere sau ansamble rezidențiale ori de proiecte făcute la cerere pentru clienți particulari, RPC Group livrează întotdeauna cu excelență.

   

   

   

   

  Cea de-a 28-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri - Topul Firmelor din Județul Timiș va fi transmis live în data de 19 noiembrie, cu începere de la ora 19.00, pe posturile regionale de televiziune, pe platformele on-line și pe paginile de facebook ale partenerilor media, CCIAT și CRAFT cât și pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro.

   

  ***

  Informații suplimentare la tel. 0722 503 138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic - consilier Relații Publice.
  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ