Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | START SMART - STIMULAREA SPIRITULUI ANTREPRENORIAL ÎN RÂNDUL TINERILOR DIN REGIUNEA DE VEST
 

   

  START SMART - STIMULAREA SPIRITULUI ANTREPRENORIAL ÎN RÂNDUL TINERILOR DIN REGIUNEA DE VEST  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în calitate de partener al proiectului: „START SMART - STIMULAREA SPIRITULUI ANTREPRENORIAL ÎN RÂNDUL TINERILOR DIN REGIUNEA DE VEST” anunță începerea sesiunilor de informare cu privire la programul de formare antreprenorială.
  Prin intermediului proiectului, se vor desfășura 5 module teoretice și practice (cursuri acreditate ANC) pe temele: 
  -    Conceptul de antreprenoriat. Planul de afaceri în sprijinul antreprenorului.
  Durata: 10 ore, din care: 4 ore pregătire teoretică + 6 ore instruire practică
  -    Tehnici de negociere în antreprenoriat și afaceri;
  Durata: 10 ore, din care: 4 ore pregătire teoretică + 6 ore instruire practică
  -    Managementul și marketingul unei afaceri;
  Durata: 10 ore, din care: 4 ore pregătire teoretică + 6 ore instruire practică
  -    Previziuni financiare;
  Durata: 10 ore, din care: 4 ore pregătire teoretică + 6 ore instruire practică
  -    Dezvoltare durabilă
  Durata: 5 ore, din care: 2 ore pregătire teoretică + 3 ore instruire practică

  Proiectul se adresează unui grup țintă de 300 de persoane care intenționează să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban și au resedința în regiunea Vest, mai exact studenților/persoanelor inactive din categoria 18 – 25 de ani dar și angajaților din județele Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara și Arad.  
  Campaniile de informare au ca scop furnizarea de informații cu privire la oportunitățile oferite prin programul de formare profesională și beneficiile antreprenoriatului ca opțiune de carieră, contribuind la stimularea spiritului și inițiativei antreprenoriale în vederea dezvoltării a 36 de noi afaceri.
  Cele 7 sesiuni de informare privind activitatea de formare profesională în domeniul competențelor antreprenoriale se vor desfășura la sediul Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, din Bdul. Eroilor de la Tisa, nr. 22 până la mijlocul lunii august a acestui an. 
  Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

  ###

  Informații suplimentare puteți obține la sediul CCIAT din P-ța Victoriei nr. 3 sau la tel. 0372-185-285, e-mail: ccoroian@cciat.ro.  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ