Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | REMINDER! Eveniment economic on-line Romania-Macedonia de Nord, 7 decembrie 2021, ora 11.00
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


   

                                                                                                                   6 decembrie 2021

  COMUNICAT DE PRESĂ

   

  Eveniment economic on-line: „Macedonia de Nord, destinație pentru investitorii români”

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în parteneriat cu Ambasada Republicii Macedonia de Nord la București invită firmele timișene la primul eveniment economic online România - Republica Macedonia de Nord, care va avea loc marți, 7 decembrie a.c., pe platforma Zoom a CCIA Timiș, cu începere de la ora 11.00.

   

  Evenimentul este destinat prezentării climatului de business și potențialului investițional favorabil oferit de piața nord-macedoneană, în scopul dinamizării relațiilor economice bilaterale și identificării de noi oportunități de afaceri și investiții.

   

  Prezentările vor fi făcute de Igor Velevski - consilier de stat la Agenția pentru Investiții Străine și Promovarea Exportului, Hristina Stojanovik - director executiv al Asociației Camerelor de Comerț din Macedonia și Draganco Apostolovski, membru adjunct al Comitetului din cadrul Ministerului Afacerilor Externe.     

                                                                                                 

  Vor adresa mesaje de salut E.S. Gabriel ATANASOV, Ambasadorul Republicii Macedonia de Nord în România, Florica CHIRIȚĂ, Președinte Executiv CCIA Timiș și Traian ANGELOVSKI, Președintele Asociației Camerelor de Comerț din Macedonia. La eveniment, va participa și Pavel DUPȚA, Consulul Onorific al Republicii Macedonia de Nord la Timișoara.

   

  „Rolul nostru, al Ambasadei, este acela de a atrage cât mai multe firme românești care să învestească în Republica Macedonia de Nord. Statul macedonean oferă investitorilor străini condiții foarte bune, facilități atractive.(...) Cred că țările noastre pot fi parteneri de încredere în identificarea modalităților de dinamizare a relațiilor bilaterale”, a declarat Ambasadorul Republicii Macedonia de Nord în România cu ocazia vizitei la CCIAT în 26 octombrie a.c., atunci când s-a decis organizarea acestui eveniment, ce va fi urmat de un Forum de Afaceri româno-nord macedonean, la Skopje, în primăvara anului viitor.

   

  Limba de conversație este engleza.

   

  Participarea firmelor este gratuită.

   

  Termenul limită pentru înregistrare este 6 decembrie 2021.

  Link-ul de înregistrare la eveniment este:

  https://zoom.us/meeting/register/tJwsdOmopz0rE9VtWFb-UK-fnHIafTAQdMTn

   

  ***

   

  Informații suplimentare la tel. 0372 185 285, e-mail: sstoianov@cciat.ro, dra. Stana STOIANOV - Director Dept. Relații Economice cu Mediul de Afaceri / CCIAT.

   

   


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ