Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Acțiuni CCIAT | Protejați-vă compania de un atac cibernetic și asigurați valoarea - 01 noiembrie 2022, Centrul Regional de Afaceri
 

   

  Protejați-vă compania de un atac cibernetic și asigurați valoarea - 01 noiembrie 2022, Centrul Regional de Afaceri, ora 10:00  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș are plăcerea de a vă invita în data de 01 noiembrie 2022, cu începere de la ora 10, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, să participați la workshop-ul cu tema:

  Protejați-vă compania de un atac cibernetic și asigurați valoarea

  Veți avea ocazia de a  afla ultimele noutăți de la experți în protecția și asigurarea securității cibernetice și veți putea aplica pentru o poliță de asigurare de securitate cibernetică, de probă, gratuită, oferită de compania Cyber Level Ins. Mai multe detalii despre Cyber Level Ins și oferta sa pentru companiile românești este disponibilă la adresa: https://cyberlevins.com/ro/cyber-umbrella.

  Printre intervenienți se numără acționarul Cyber Level Ins, Dan Shomon, și consultanții Virgil Tiran și Petre Rainof.

  Vă rugăm să confirmați participarea Dvs. până vineri, 28 octombrie, la tel. 0729 611 051, e-mail: mtomescu@cciat.ro.

  Participarea este gratuită.

   

  BIOGRAFII
  Dl. Dan Shomon este fostul manager de campanie și director politic pentru fostul președinte al SUA, Barack Obama. Shomon este în prezent proprietarul Dan Shomon Inc. în America și, de asemenea, unul dintre proprietarii Cyber Level Ins, o companie de brokeraj de asigurări care desfășoară afaceri în România și în toată Europa. Dl. Shomon este consultant în relații guvernamentale care reprezintă multe companii importante din Fortune 500, inclusiv Pfizer, Motorola Solutions, Adobe și CA Technology/Broadcom. Dl. Shomon a obținut o diplomă de licență de la Universitatea Georgetown din Washington, D.C. și o diplomă de master de la Universitatea din Illinois.
  Domnul Virgil Tiran este, de asemenea, consultant pentru Cyber Level Ins și este un antreprenor american de afaceri de mare succes. Născut și crescut în Arad, România, domnul Tiran a emigrat în Statele Unite și și-a construit un imperiu de dezvoltare imobiliară de succes care, inclusiv, a supravegheat construcția a peste 3.500 de unități de locuințe. Este fostul președinte al Clubului de Afaceri Român din Chicago, o bancă importantă, iar în prezent este proprietarul a două companii de sănătate de succes.
  Domnul Petre Rainof este consultant pentru Cyber Level Ins și funcția sa este Marketing Manager responsabil de biroul companiei din București. A obținut o diplomă de master la Universitatea din Sofia în Jurnalism și la Universitatea de Drept din București. A deținut funcția de Director de Marketing și Comunicare pentru una dintre marile companii energetice și Director General pentru cea mai mare companie de stat în administrarea imobiliară din România. De asemenea, în calitate de fost membru al Consiliului de Administrație și Director General, ajută companiile să își dezvolte proiectele de afaceri în România.