Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Gala Excelenței în Afaceri - Topul Firmelor din Județul Timiș
 

   

  Gala Excelenței în Afaceri - Topul Firmelor din Județul Timiș


  Gala Excelenței în Afaceri  - Topul Firmelor din Județul Timiș
  Ediția a 24-a, CRAFT, 27 octombrie 2017

                     
  În data de 27 octombrie 2017, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează cea de-a 24-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri - Topul Firmelor din Județul Timiș pentru 2016, eveniment devenit unul de referinţă în vestul României, cartea de vizită a succesului și performanței în afaceri. 
  Topurile județene sunt organizate de către camerele de comerț teritoriale, pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național. Pentru realizarea clasamentului, se prelucrează numai bilanţurile depuse în termenul legal la Ministerul Finanţelor Publice.
  Condițiile de eligibilitate sunt stabilite conform legii. În top sunt admise entitățile care sunt comercianți și îndeplinesc simultan câteva condiții cu privire la datele de bilanț: profit din exploatare pozitivă și cifră de afaceri de minim 100.000 de lei în cazul microîntreprinderilor și minim 250.000 de lei, în cazul celorlalte entități.
  Topurile judeţene sunt structurate pe 7 domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism), 251 grupe (conform codului CAEN) și 5 clase de mărime. Clasamentul judeţean conţine primele 10 firme pentru fiecare domeniu, grupă de activitate şi clasă de mărime a întreprinderii, determinate prin ordonarea descrescătoare a punctajului. Firmele membre ale CCIAT cu cotizația la zi primesc o bonificație de 10% din punctajul total.
  Clasamentul Topului Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2016 reunește  8.510 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 28.764 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut.
  Dintre acestea, vor fi evidenţiate 1.767 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III,  structurate pe domenii, grupe de activitate şi clase de mărime. Totodată, 110 firme clasate pe primele trei locuri în ultimii șapte ani, vor fi distinse cu Trofeul de Excelenţă.
  Aflat la cea de-a 9-a ediţie, Topul Instituţiilor de Învăţământ Superior consfinţeşte locul pe care universităţile de stat timișene le deţin în elita învăţământului academic românesc.
  Ca în fiecare an, CCIA Timiș acordă premii speciale pentru realizări de excepție.
  Topul Firmelor din Județul Timiș reunește anual peste 800 de participanţi – reprezentanţi de marcă ai mediului de afaceri, oficiali ai administrației publice, reprezentanți ai mediului diplomatic, asociaţii de afaceri, camere de comerț din străinătate, magistrați, profesori universitari, oameni de artă și cultură, colaboratori şi parteneri ai CCIA Timiş, mass media.
  Participanţii la eveniment se vor bucura de momente artistice de excepţie – intermezzo-uri muzicale și concertul extraordinar Mircea Baniciu și PASĂREA COLIBRI.

  ***

  Informații suplimentare la tel. 0722/503138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier RP. 


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ