Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Acțiuni CCIAT | Finala națională a competiției de idei ClimateLaunchPad
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de partener oficial în România al Programului ClimateKIC, organizează în data de 25 septembrie 2018, cu începere de la ora 1600, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din P-ța Victoriei nr.3,

  Finala națională a competiției de idei ClimateLaunchPad

   
  În cadrul finalei, 8 echipe își vor prezenta ideile inovatoare de business și vor concura pentru a obține un loc în cadrul finalei internaționale.

  După selectarea celor mai bune idei sustenabile, echipele au participat la un bootcamp intensiv susținut de lectori internaționali avizați ClimateLaunchpad, care s-a desfășurat la Timișoara, la sediul CCIA Timiș, în perioada 2-3 iulie 2018.

  Anul acesta au intrat în competiție peste 45 de țări din întreaga lume.

  Finala europeană se va organiza la Edinburgh (Scoția), iar top 3 idei naționale vor avea posibilitatea să-și prezinte conceptul la nivel internațional și să intre astfel în competiția  pentru câștigarea unei prime investiții în business-ul lor: 10.000 euro locul I, 5.000 euro locul II  și 2.500 euro locul III.

  Misiunea competiției este aceea de a atrage potențialul de tehnologii inovative din Europa și de a crea oportunități pentru inovatori în vederea atenuării efectelor schimbărilor climatice. Scopul este accelerarea inovațiilor care conduc la un viitor cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

  Informații suplimentare la tel. 0372-185286, e-mail: cbadulescu@cciat.ro, Cristina Bădulescu – coordonator CLIMATE KIC / CCIAT.
  www.climatelaunchpad.org
  www.climate-kic.org                                                                                                   Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ