Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Comunicat de presa - Peste 250 de sortimente de vinuri se reunesc în cadrul VINVEST 2019
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș
  Timișoara, în curând Capitală Europeană a Culturii, va găzdui în acest an o ediție specială a Salonului Internațional de Vinuri VINVEST.

  Ajuns la cea de-a XVI-a ediție, VINVEST 2019 aduce laolaltă peste 250 de sortimente de vinuri din România și de peste hotare. Evenimentul va avea loc în perioada 19-21 aprilie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș (Bd. Eroilor de la Tisa nr.22).

  Anul acesta, VINVEST își va consolida puternic eticheta de Salon Internațional prin invitați speciali din sectoarele vin, cultură și turism. Producători din România și din afara țării își vor expune bogăția vitivinicolă și culturală la Timișoara, alături de alți parteneri cu tradiție ai VINVEST, din Serbia, Franța, Italia, Spania, Grecia sau Republica Moldova. De asemenea, turismul vitivinicol grecesc este adus în fața vizitatorilor de președintele Asociației de Afaceri din Insula Ammouliani, Nikitas Martigakis, prin pachete turistice ce spun povești încântătoare despre tărâmuri de vis și vinuri autentic grecești.  

  Componenta educațională VINVEST va fi prezentă cu informații prețioase sub forma unor simpozione și prezentări. Bogăția sectorului vitivinicol și gastronomic regional, național și internațional”, “Vinuri noi și vinuri vechi, Vinul și sănătatea vor fi dezbătute de specialiști titrați în domeniu - prof.dr. Ioan Nămoloșanu și prof.dr. Arina Antoce-și accesibile tuturor celor interesați. De asemenea, nu vor lipsi manifestări din zona gastronomică, artelor, sau literaturii.

  Ca în fiecare an, reprezentanți ai serviciilor conexe producției vinului, precum importatori și distribuitori de vin, sau producători și distribuitori de utilaje, sunt așteptați să își prezinte ofertele pe parcursul celor trei zile de Salon.

  Salonul Internațional de Vinuri din Timișoara este organizat de VINVEST SRL, Asociația de Cultură și Promovare a Vinului VINVEST, co-organizatori fiind Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIAT) și Asociația Degustătorilor Autorizați din România (ADAR).

  Ediția a XVI-a este un eveniment de excepţie la care își aduc contribuția 100 de parteneri și colaboratori. Vă aşteptăm în preajma Paştelui cu vinuri, vinuri spumante, distilate, cidru, produse bio, senzaţionale oferte ale turismului viticol!

  De asemenea, în perioada anterioară VINVEST, va fi organizată cea de-a XIV-a ediție a Concursului Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice, în zilele de 17-18 aprilie, în aceeași locație, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

  Informații suplimentare la tel. 0734341618, Adina IRIZA - PR Consultant VINVEST sau pe site-ul www.vinvest.ro.                       


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ